Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

Anitka 10:10, 10 kwi 2018

paulina_ns napisał(a)

Anitka gorszy łobuz z tej mniejszej jest, wiadomo małe,a dużo szumu robi niestety obydwie nie zgadzają się ze sobą i albo jedna, albo druga jest wypuszczona,muszę koniecznie szkoleniowca do nich ściągnąć, niestety ja się boję ich razem puszczać już raz yorka ratowałam od zębow owczarka

Oj szkoda, myślała, że przyjaciele. No to musisz uważać. To prawie jak u mnie albo pies alko królik przebywa w domu
paulina_ns 10:16, 10 kwi 2018

Nie pamiętam nazwy tej trawy, ale zimą wyglądała tak samo, taka z niej rabatowa żarówka bergenia wygląda tak, coś mnie w niej drażni

I rabata mix masz bardzo ją lubię, jest najbardziej widoczna wiosną w ogrodzie może przez to,że większość na niej roślin zimozielonych i berberysow, które szybko ruszają i dodają koloru

paulina_ns 10:20, 10 kwi 2018

agnieszka_m napisał(a)
Tulipanki piękne kolorki

Po tak długiej zimie wszystkie kolory cieszą
paulina_ns 10:22, 10 kwi 2018

Anitka napisał(a)

Oj szkoda, myślała, że przyjaciele. No to musisz uważać. To prawie jak u mnie albo pies alko królik przebywa w domu

Anitko niestety ta mniejsza warczy na większą i tym samym prowokuje. Za to mniejsza ze świnką morską dobrze się dogadują hihi
Kawa 10:48, 10 kwi 2018

Paula

ja w pracy

tulipany cudne super tak oko nacieszyć
u mnie kocimiętka już wielka a ta sesleria jest super będę dzielić tylko nie wiem kiedy można
paulina_ns 14:07, 10 kwi 2018

Kawa napisał(a)
Paula

ja w pracy

tulipany cudne super tak oko nacieszyć
u mnie kocimiętka już wielka a ta sesleria jest super będę dzielić tylko nie wiem kiedy można

Kamiś tak nic nie tracisz dzisiaj szału pogodowego nie ma, a wręcz przeciwnie chyba będzie padać. Ja nawet nie wiem jakiej odmiany jest ta kocimiętka, kupiłam na rynku maślanym, rośnie tyle,że nie w górę tylko na boki jakoś dziwnie się rozłazi, mam nadzieję,że tą co teraz zamówiłam będzie lepsza. Sesleria super, jakbym miała rękę do traw też bym ją podzieliła, ale u mnie co podzielę pada
Anitka 14:23, 10 kwi 2018

paulina_ns napisał(a)

Anitko niestety ta mniejsza warczy na większą i tym samym prowokuje. Za to mniejsza ze świnką morską dobrze się dogadują hihi

A to dobre Rozmiarowo lepiej się pewnie w jej towarzystwie czuje.
Anitka 14:27, 10 kwi 2018

Ja bergenie usuwam sukcesywnie, kiedyś bardzo, bardzo mi odpowiadała. Na dodatek to miejsce grasowania dla opuchlaków u mnie.
MirellaB 16:05, 10 kwi 2018

Śliczne tulipany
Magleska 21:35, 10 kwi 2018

Pięknie u Ciebie te tulipanki śliczne też ......i zapomniałam pomiziać psiaki
Miłego wieczoru