Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 07:23, 07 kwi 2018

m_gocha napisał(a)
Paulina poidełko mam takie samo. Czyżby kupione w duńskim sklepie na J?
Domek dla owadów fajny, też oglądałam w tym sklepie ale trochę wydawał mi się drogi i będę robić sama jak tylko trochę dorwę wolnego czasu (tylko kiedy to nastąpi?)
Fotki ciemierników wrzucone

No a teraz ja focha strzelę, dlaczego koleżanki drogie nic nie mówicie o zamówieniach? Oczywiście żartuję z tym fochem Paulinka wysokie te koszty przesyłki?

Gosia dokładnie z tego sklepu miałam zamawiać przez internet, ale jak to nie raz bywa koszty wysyłki średnio się opłacają. Domek dla owadów no cóż nie wiem czy drogi, czy nie, nawet nie wiem dalej czemu ma służyć hihi
Może Ty mi podpowiesz, bo widzę,że zorientowana w temacie jesteś?

A co do Finki koszt wysyłki 21 zł przy wpłacie na konto, w sumie nie jest wielki, ale chcąc zamówić tylko kilka roślin średnio się opłaca. No dobra następnym razem będę pisała do wszystkich dziewczyn, na pewno jeszcze coś będę zamawiała w tym sezonie
paulina_ns 11:41, 07 kwi 2018

Dzisiaj w nocy u nas był przymrozek, nie wiem ile, bo spalam rano jak wstałam było -1, umroziło mi kwitnące krokusy i bratki w doniczce na tarasie innych strat nie odnotowałam. Teraz pięknie świeci słońce kawa na tarasie wypita w towarzystwie ptaków, idę do ogrodu coś podziałać

paulina_ns 11:44, 07 kwi 2018

Miłego dnia
frezja 11:51, 07 kwi 2018

Ładne wywijaski
BKosimkArt 18:36, 07 kwi 2018

U mnie przymroziło tawułki, szkoda mi ich bo miały pąki i teraz nie wiem co będzie
BasiaLT 21:29, 07 kwi 2018

Poidełko śliczne. Te białe tulipany pod stołam to z tego roku? Normalnie niemożliwe.
Anusia 21:33, 07 kwi 2018

U nas też był przymrozek ale strat nie odnotowałam. Obejrzałam rośliny dokładnie. U nas też jest sklep tej marki i poidełko poznałam.
paulina_ns 07:35, 08 kwi 2018

frezja napisał(a)
Ładne wywijaski

Dzięki Ewuś
paulina_ns 07:37, 08 kwi 2018

BKosimkArt napisał(a)
U mnie przymroziło tawułki, szkoda mi ich bo miały pąki i teraz nie wiem co będzie

A jakiej odmiany masz? Ja też mam tawuły, takie żółte i jak kwitną mają różowe kwiaty, ale je zawsze ścinam, osobiście wolę je nie kwitnące
paulina_ns 07:39, 08 kwi 2018

BasiaLT napisał(a)
Poidełko śliczne. Te białe tulipany pod stołam to z tego roku? Normalnie niemożliwe.

Tak, Basiu tulipany z tego roku, jak już przekwitną mam nadzieję zakwitną te na rabatach