Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 08:01, 10 paź 2018

jolka napisał(a)
Witaj w niedzielny poranek Róże wciąż cieszą, jak widzę U mnie bonica jeszcze coś tam próbuje, ale wiadomo... lato to już nie jest. Dekoracje ze szklanych kul super. Pamiętam.. widziałam gdzieś w hotelu takie kule szklane a w środku małe świeczuszki. Bardzo klimatycznie to wyglądało.
Miłej niedzieli dla Ciebie i Twoich Zuchów

Witaj Jolu w środowy poranek eh coś czasowa ostatnio nie jestem, chociaż staram się zaglądać do Waszych ogrodów, często zerkam po cichaczu Oj tak róże cieszą i to bardzo, chociaż one wprowadzają kolor do ogrodu jakoś smutno mi patrząc jak te wszystkie rośliny szykują się już do snu , ale co zrobić taka kolej rzeczy... Powiem Ci, że niektóre róże teraz lepiej wyglądają niż w sezonie np pashmina, pastella ma jeszcze mnóstwo pąków na dowód

Reszta już bardziej żółto-pomarańczowo - łysa Co do kul też widziałam taki wystrój pięknie wyglądał buziaki !
jolka 08:27, 10 paź 2018

Prześliczne te pąki różane. U mnie jeszcze bonica z lawendą jest mocnym akcentem kolorystycznym i larissa od wschodniej strony. Ale te pokazane przez Ciebie mają takie piękne, "nabite" kwiaty Piękna pogoda się zapowiada, więc miejmy nadzieję, że jeszcze długo będą cieszyć oczy
Kasiolaaa 08:36, 10 paź 2018

przepieknie Paulinko uwielbiam pashmine i kiedys napewno ją zakupie
paulina_ns 08:42, 10 paź 2018

sarenka napisał(a)
Piękne są te róże!
No jeszcze i ja się poddam różanemu zawrotowi głowy

Megi różyczki dziękują No ja teraz nie wyobrażam sobie ogrodu bez róż, chociaż trzeba mieć do nich nie raz anielską cierpliwość, ale są też takie odmiany, które pięknie rosną i nie chorują ja osobiście z czystym sumieniem mogę polecić pastelle zdrowa różyczka, bezproblemowa, samoobsługowa i jak dla mnie piękna

paulina_ns 08:44, 10 paź 2018

Ewilena napisał(a)
A gdzie ten twój piękny klon crimson King?

Ewelinko klonik sobie powoli rośnie, pięknie się przebarwia chociaż zauważyłam, że powoli zaczyna gubić liście, uwielbiam drzewa takiego koloru

paulina_ns 08:47, 10 paź 2018

BasiaLT napisał(a)

Bajkowe zdjęcia

Dziękuję Basiu
paulina_ns 08:49, 10 paź 2018

mrokasia napisał(a)

Stonehenge masz za płotem?

To tylko Kasiu Polska wieś
paulina_ns 08:52, 10 paź 2018

jolka napisał(a)
Prześliczne te pąki różane. U mnie jeszcze bonica z lawendą jest mocnym akcentem kolorystycznym i larissa od wschodniej strony. Ale te pokazane przez Ciebie mają takie piękne, "nabite" kwiaty Piękna pogoda się zapowiada, więc miejmy nadzieję, że jeszcze długo będą cieszyć oczy

Bonicę to Ty masz cudną jak ją zobaczyłam u Ciebie szybko pożałowałam, że się jej pozbyłam Na usprawiedliwienie mam tylko, że u mnie tak cudnie nie wyglądała jak u Ciebie Oby tak piękna pogoda jak teraz była najdłużej

ps. Fajnie, że jesteś już częściej tutaj
paulina_ns 08:54, 10 paź 2018

Kasiolaaa napisał(a)
przepieknie Paulinko uwielbiam pashmine i kiedys napewno ją zakupie

Kasiu kupuj na pewno nie będziesz żałowała, ładny krzaczek się z niej już zrobił, chociaż mocno odchorowała w sezonie przesadzenie. A co tam u Ciebie kochana?

Kasiolaaa 08:57, 10 paź 2018

u mnie spacery po parku a jest gdzie chodzic maly ma frajde na placach zabaw