Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

anpi 17:28, 17 paź 2018

Piękne portrety różane,fajnie że jeszcze ich kilka kwitnie w październikuMoja Paschmina teraz w pąkach ,ciekawe czy zdąży wykwitnąć?
Klonik pięknie się przebarwia ,amgła dodaje klimatu
Pozdrawiam.
Kasiolaaa 17:28, 17 paź 2018

Paulinko moja mama ma tez mini storczyki no a co do roz to pashmina robi furrore reszta roz oczywiscie przepiekna milooo az sie robi na sercu
adkawi 20:03, 18 paź 2018

aphrodyta jest śliczna ja uwielbiam róże wielokwiatowe ,a szczególnie w tym stylu.Nie wiem czy masz savoy hotel również śliczna różyczka.Teraz zamówiłam chados beuty,ktorą zobaczyłam u Janki i mnie zachwyciła.
Ta novalis tez mnie kusi.
Magleska 20:58, 18 paź 2018

pięknie jesiennie
paulina_ns 15:43, 19 paź 2018

anpi napisał(a)
Piękne portrety różane,fajnie że jeszcze ich kilka kwitnie w październikuMoja Paschmina teraz w pąkach ,ciekawe czy zdąży wykwitnąć?
Klonik pięknie się przebarwia ,amgła dodaje klimatu
Pozdrawiam.

Aniu u mnie też jeszcze niektore róże pąki mają niby ochłodzenie przyszło, ale - temperatur jeszcze nie zapowiadają, więc pewnie zdążą. Klonik już tak pięknie nie wyglada umrozilo mu liście tylko kiedy ? Za miłe słówka dziękuję
paulina_ns 15:47, 19 paź 2018

Kasiolaaa napisał(a)
Paulinko moja mama ma tez mini storczyki no a co do roz to pashmina robi furrore reszta roz oczywiscie przepiekna milooo az sie robi na sercu

Ja kiedyś takie mini storczyki widziałam w markecie teraz coś na nie trafić nie mogę. Różyczki cieszą jeszcze to fakt właśnie dzisiaj posadziłam giardine przy pergoli Ale się wymordowałam musiałam wykopać róże od teściowej piękna była, ale miała kwiaty tylko raz w sezonie i straszne odłogi wytworzyła na rabacie, ale nie wyrzucam przeniosłam ją w inne miejsce.
Agania 16:06, 19 paź 2018

Castella i pashmina to moje ulubienice
paulina_ns 16:45, 19 paź 2018

adkawi napisał(a)
aphrodyta jest śliczna ja uwielbiam róże wielokwiatowe ,a szczególnie w tym stylu.Nie wiem czy masz savoy hotel również śliczna różyczka.Teraz zamówiłam chados beuty,ktorą zobaczyłam u Janki i mnie zachwyciła.
Ta novalis tez mnie kusi.

Nie mam żadnej które wymienilaś ale faktycznie sliczne są kurczę jak ja żałuję, że u mnie tak mało miejsca już zostało na chciejstwa chociaż ze dwie jeszcze bym gdzieś zmiescila ale to już na spokojnie wiosną a co do novalis jak podoba Ci się taki kolor róży to zdecydowanie lavender jest ładniejsza chociaż i ta i ta ma swój urok
paulina_ns 16:46, 19 paź 2018

Magleska napisał(a)
pięknie jesiennie

Dzięki Madziu pozdrowionka
paulina_ns 16:47, 19 paź 2018

Agania napisał(a)
Castella i pashmina to moje ulubienice

Castella czy pastella? Bo jak tak to moje też