Dziewczyny kupiłam taka trawkę co to za trawa? Czy to taka sama jak po prawej? I jeszcze jedno chce ją od razu podzielić i nie wiem czy takie małe sadzonki dać do doniczki,czy od razu do ziemi?
Mi się wydaje że inne, to po prawej ma więcej pasków ma liściach a to po lewej ma biały środek i brzegi zielone ale może mi się tylko wydaje ja dawałam od razu do ziemi na tymczasową rabatę ale niektórzy widzę dają od razu na miejsce stałe.
No właśnie mi też się wydają inne ale pewności nie mam. Ja. Chciałam ja podzielić i od razu zrobić z niej obwódkę dla sosny na pniu i nie wiem czy zrobić to od razu czy takie maleństwa najpierw do doniczek.
Od razu bym wsadzała bo jak wsadzisz do doniczek to dopiero na wiosnę będziesz mogła bezpiecznie przesadzić. Moją turzyce podzieliłam i wszystkie ładnie się trzymają a będzie już 2gi tydzień Nawet ta w prawym dolnym rogi taka mikrusia że ledwo ją widac
No to tak zrobię,a one tak w pełnym słońcu podzielone mogą być?widzę,że u Ciebie schowane w cieniu. Fajnie te Twoje mikruski wyglądają fajnie by było gdyby to były ptasie łapki bardzo mi się one podobają.