Tak tak, dokładniej to jestem po szkole fryzjersko - kosmetycznej oraz po aktywnych praktykach w salonie tatuażu i piercingu Co prawda odkąd zostałam mamą dałam sobie spokój i jestem grzeczną, ułożoną mamą i żoną ale "sprzet" w szafie leży
No to jak już zauważy to przeca Ci go nie wygryzie chyba
ja tak zrobiłam ostatni mój mąż też wrogo nastawiony do tatuaży więc pojechała do rodziców a jeszcze tam miałam wszystko zrobiłam sobie tatuaż i tyle a jak wróciłam to M mi tylko powiedział że jestem głupia i cały dzień się nie odzywał ale potem mu przeszło
Zapraszam Was gorąco i wiecie jakbyście chciały odrazu przetestować pazurki jak się mają przy plewieniu to oczywiście nie ma problemu użyczę i ogrodu haha
Paulinko proszę o wybaczenie nie chciałam rozwiać Twoich marzeń
Kurcze to czadowo pamiętam jak mi kosmetyczka pępek przebijala, oczywiście mama nic o tym nie wiedziała,brat po mnie przyjechał wchodzę do domu mówię mamo muszę Ci coś powiedzieć przebilam sobie pępek,ale popatrz już jest ok, podnosze bluzkę a tam krew bryzga haha ale miałam wtedy strachu
Od razu zadzwoniła do kosmetyczki co robić chyba była bardziej przerażona niż ja,ale przeżyłam ładnie się zagoilo, chociaż dłuuugo się goilo,a parę lat później miała powtórkę z rozrywki jak siostra z kolczykiem w języku przyszła