Patrzcie co nas czeka dziewczyny przez zimę będziemy planować dalszą część tej rabatki mam nadzieję,że mi pomożecie póki co wstępna przymiarka oczywiście z węża ogrodowego
Muszę wsadzić tutaj ta brzózkę, tylko zastanawiam się Dokładnie w którym miejscu? Jest tam już jedna ( z lasu), ale mogę ją jeszcze przenieś w inne miejsce, jakieś propozycje?
A jednak Waldek miał rację, będę musiała zmienić linie rabaty na bardziej łagodniejsze, tym zajmę się jeszcze w tym roku, widok z góry ( tylko taki nie mam okien z tej strony)
Nie nadążam za Tobą kobieto
Jak znam życie to mówisz, że to plan na wiosnę, a jutro zerwiesz trawę, pojutrze kupisz rośliny, następnego dnia wszystko wsadzisz
Mi by tam jeszcze jedna brzoza pasowała. Dwie to tak jakoś nijak
Nie,nie Aniu chce sobie spokojnie przez zimę ja zaplanować, teraz mam inne wydatki, pokazuje całość, bo chcę dobrze ulokować na niej brzozę, żeby na wiosnę już jej nie przesadzać. Właśnie tak się zastanawiam czy dać tam brzozy, jedna na pewno ta co kupiłam, chciałam zrobić tam szpaler z hortkami, a brzozy ponoć to wodopijcy o ile istnieje takie określenie więc albo hortki,albo brzozy?