Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 14:02, 22 wrz 2015

dominika_ napisał(a)
Zdecydowanie wyszło na lepsze

Cieszę się, że się podoba mi jakoś dziwnie bez tych cyckow, muszę się przyzwyczaić
olga80 14:06, 22 wrz 2015

Paulinko wstawiłam nowe zdęcia z opisem zajrzysz
paulina_ns 14:11, 22 wrz 2015

olga80 napisał(a)
Paulinko wstawiłam nowe zdęcia z opisem zajrzysz

Idę
paulina_ns 14:24, 22 wrz 2015

No więc przedstawiam Wam mój rysunek jak widziałabym róg tej działki. Wersja pierwsza z Hortensjami, bo ja mam w głowie później wstawię wersję z brzozami.
Agatek 15:11, 22 wrz 2015

a dlaczego jedna brzoza?
paulina_ns 15:16, 22 wrz 2015

Agatek napisał(a)
a dlaczego jedna brzoza?

Agatko, bo albo brzozy, albo hortensje i chyba wolę te drugie
MirellaB 15:43, 22 wrz 2015

Paulinko łagodniejsze fale zdecydowanie lepiej wyglądają, bardzo poprawiłaś urodę tej rabacie Podoba mi się

Drugiej rabaty to jeszcze nie przetrawiłam. Czyli nie będzie brzózek tylko hortensje? Hortek już trochę masz, to może jednak brzózki?

A na rysunku czerwone drzewko jest z przodu przed hortkami? Czy coś źle odczytuję?

paulina_ns 16:43, 22 wrz 2015

MirellaB napisał(a)
Paulinko łagodniejsze fale zdecydowanie lepiej wyglądają, bardzo poprawiłaś urodę tej rabacie Podoba mi się

Drugiej rabaty to jeszcze nie przetrawiłam. Czyli nie będzie brzózek tylko hortensje? Hortek już trochę masz, to może jednak brzózki?

A na rysunku czerwone drzewko jest z przodu przed hortkami? Czy coś źle odczytuję?

Dziekuję Mirellko, cieszę się,że się podoba no właśnie wciąż myślę nad drugą częścią i waham się między brzozami,a właśnie hortkami. Chciałabym w dalszej części nawiązać do przodu i zrobić powtórzenie szpaleru hortek tylko już w większej ilości. Brzózki zawsze mogłabym dać dalej,nie koniecznie w tym rogu Tak, tam na rysunku jest czerwone drzewo jakie, jeszcze do przemyślenia czy to będzie klon, buk na pewno będzie bordowe ( tyle że nie miałam takiej kredki zastruganej
Filemon24 17:57, 22 wrz 2015

bardzo podoba mi się twój projekt rabatki

moja pinki, zdjęcie z początku kwitnienia

jeszcze pokaże ci silver dollar bo ta również godna polecenia

jolka 20:12, 22 wrz 2015

Normalnie musiałam się zalogować, żeby się wypowiedzieć Paula, a dlaczego mówisz albo brzozy albo hortensje?? Przecież hortensje są nisko, a brzozy szumią wysoko nad nimi Jak spojrzałam na Twój rysunek, to dopóki się nie wczytałam w legendę, byłam pewna że "trójki" to brzozy. Idealnie by zamykały ten narożnik łukiem. Pomiędzy nimi trawy i z przodu hortensje..

No, tyle wtrącania się
Całuski zostawiam

A jeszcze przeedytuję Jakby coś, to derenie są teraz w Hebe po 9,90.
Ładne, te biało-zielone. Nawet fotkę mam w telefonie, bo się ostatnio zastanawiałam czy nie kupić