Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

Kawa 10:54, 20 cze 2016

Paulina czy ty nie miałaś już nic nie kupować
śliczne zakupy
MirellaB 11:01, 20 cze 2016

Zdjęcia moich Złocieni u mnie na wątku dla Ciebie
MirellaB 11:03, 20 cze 2016

Kocimiętkę też wczoraj kupiłam, a róża ma piękny, niepowtarzalny kolor
I jak tu nie kupować jak ciągle cos chce się zmienić i udoskonalić

paulina_ns 11:09, 20 cze 2016

Kawa napisał(a)
Paulina czy ty nie miałaś już nic nie kupować
śliczne zakupy

Kamilka skąd Ty masz takie informacje? Ja,nic nie kupować? Musiałaś mnie pomylić z kimś innym hehe .
paulina_ns 11:13, 20 cze 2016

MirellaB napisał(a)
Kocimiętkę też wczoraj kupiłam, a róża ma piękny, niepowtarzalny kolor
I jak tu nie kupować jak ciągle cos chce się zmienić i udoskonalić

Już lecę zerknąć do Ciebie
Fakt Mirelka róża piękny ma kolor, jedyna jej wada jest to,że zaczyna coś chorować, Pani w szkolce mówiła,że została już opryskana i sprzedała mi ją taniej, mam nadzieję,że dojdzie do siebie.
Filemon24 11:35, 20 cze 2016

ja niby mówie sobie że już w tym miesiącu nic nie kupuje a zaraz coś zobaczę czyli jakąś okazję i co..... trzeba kupić teraz zamówiłam sobie kolejne jeżówki przyjdą mi w tym tygodniu.
ostatnio mam szczęście do pięknych roślin przez internet więc mam nadzieje, że i tym razem się nie rozczaruje

Paulinko w sklepie bylinowy raj mają dosyć spory wybór złocieni zamawiałam u nich co prawda inne roślinki ale sadzonki mi przysłali piękne. Ja złocienie mam dopiero od tego roku, ale moja koleżanka ma je już wiele lat i ładnie jej rosną. Jedynie o czym trzeba pamiętać to to, że co pare lat trzeba je dzielić żeby nie zanikły.
paulina_ns 11:48, 20 cze 2016

Filemon24 napisał(a)
ja niby mówie sobie że już w tym miesiącu nic nie kupuje a zaraz coś zobaczę czyli jakąś okazję i co..... trzeba kupić teraz zamówiłam sobie kolejne jeżówki przyjdą mi w tym tygodniu.
ostatnio mam szczęście do pięknych roślin przez internet więc mam nadzieje, że i tym razem się nie rozczaruje

Paulinko w sklepie bylinowy raj mają dosyć spory wybór złocieni zamawiałam u nich co prawda inne roślinki ale sadzonki mi przysłali piękne. Ja złocienie mam dopiero od tego roku, ale moja koleżanka ma je już wiele lat i ładnie jej rosną. Jedynie o czym trzeba pamiętać to to, że co pare lat trzeba je dzielić żeby nie zanikły.

Anitka, a ja pojechałam dzisiaj w poszukiwaniu polecanych przez Ciebie róż, ale tak jak myślałam, że u nas w szkołach nawet nie wiedzą o czym jest mowa jedynie coś słyszeli o ' eden rose' i tyle. Zostaje więc przesyłka przez internet. A,że już byłam no to nie mogłam wrócić z pustymi rękami i niestety tak to wszystko działa

Popołudniu będę miała chwilkę to zagladne sobie do tego raju
Filemon24 12:02, 20 cze 2016

niestety czasami trzeba zrobić zakupy internetowe żeby kupić roślinki które chcemy, ja nie lubię kupować przez internet bo już nie raz się rozczarowałam :/ ale naszczęście ostatnio udało mi się natrafić na uczciwych sprzedawców
a takie piękne róże przysłali mi z rosaplant

paulina_ns 12:06, 20 cze 2016

Filemon24 napisał(a)
niestety czasami trzeba zrobić zakupy internetowe żeby kupić roślinki które chcemy, ja nie lubię kupować przez internet bo już nie raz się rozczarowałam :/ ale naszczęście ostatnio udało mi się natrafić na uczciwych sprzedawców
a takie piękne róże przysłali mi z rosaplant

Faktycznie, piękne, zdrowe egzemplarze. Nie wiem czemu jak ostatnio tam wchodziłam pojawiło mi się nie w polskim języku, dlatego pytałam,czy to zagraniczna stronka. Lecę zerknąć jeszcze raz.

Edit. Byłam, wszystkie, które mam na liście są niedostępne i przyjmują zamówienie na jesień heh no cóż widzę znów siłę ogrodowiska .
Filemon24 12:24, 20 cze 2016

teraz patrzę, że nawet pashminy już nie mają nieźle niby drogie te róże a schodzą jak świeże bułeczki