oja jaka cudnie Piękny kolor mają róże na kocimiętkę wysoka poluję i nie mogę upolować u nas tylko niskie odmiany. Dziś też byłam w szkółce z M wpadnij i zobacz co dostałam
Anetka wcale się nie dziwię, bo są na prawdę piękne, w lokalnych szkołkach ceny róż są od 17 zł do nawet 50-60 zł za zwykle odmiany, więc te 40 zł to jeszcze tragedia nie jest. Nie pozostaje mi nic innego jak zaczekać na wiosnę, jesienią wątpię,czy będę miała głowę żeby myśleć o rozach
Tereniu kolor róży na żywo jest jeszcze piękniejszy, bardzo się cieszę,że ja dostałam, uwielbiam takie kolory. Co do kocimietki u nas jest na odwrót, wszędzie prawie można dostać wysoka, a z niską się jeszcze nie spotkałam koniecznie jeszcze muszę upolować przytacznik i go wkomponowac w to zestawienie. Lecę zerknąć do Ciebie .
Łochochocho Widzę Koleżanka zaszalała Super kolejna różyczka!
Pokaż Paula tę kocimiętkę w całości, ciekawa jestem jak wygląda.
Ja w koćcu dokupiłam w sobotę te cztery brakujące u tej Pani co ma zioła
Jolu faktycznie różyczka ładny ma kolor, ale trochę pracy z nią mam, bo choruje. Zrobiłam jej dzisiaj naturalny oprysk z sody, wody, oleju i zobaczymy, jak nie przejdzie, zastosuje chemię. Zdjęcie kocimiętki wstawię jutro, dzisiaj już mi się z łóżka wstawać nie chce super,że udało Ci się dokupić brakująca kocimiętkę.