Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

Kawa 13:32, 23 sie 2017

Paula ale ci pięnie hortki kwitną
tfu tfu
pięknie

no fieszzzz ususzyć jeżówki

a kwiatki już miały?
pewnie tak zwykłe czy pełne bo jak zwykłe to mozesz nasionka wybrać i rzucić w ziemię w oznakowanym miejscu
zoja 13:33, 23 sie 2017

śliczne obrazki
ja bym te ususzone rośliny wsadziła gdzieś w kącie i łudziła się, że ożyją... bo tak wyrzucić? zawsze można wyrzucić
jolka 13:39, 23 sie 2017

Ładne widoczki, milutko się je ogląda Pięknie wszystko kwitnie. A ususzoną jeżówkę bym wsadziła gdzieś w kącie, może jeszcze odbije. Wyrzucić zawsze zdążysz
paulina_ns 13:41, 23 sie 2017

Kawa napisał(a)
Paula ale ci pięnie hortki kwitną
tfu tfu
pięknie

no fieszzzz ususzyć jeżówki

a kwiatki już miały?
pewnie tak zwykłe czy pełne bo jak zwykłe to mozesz nasionka wybrać i rzucić w ziemię w oznakowanym miejscu

Hihi no każdemu zdarzyć się może tak miały kwiaty, które teraz wyglądają jak ususzony bukiet w sumie o nasionkach nie pomyślałam a resztę rośliny posadzić z nadzieją,że jeszcze coś tam żyje?
paulina_ns 13:42, 23 sie 2017

zoja napisał(a)
śliczne obrazki
ja bym te ususzone rośliny wsadziła gdzieś w kącie i łudziła się, że ożyją... bo tak wyrzucić? zawsze można wyrzucić

No właśnie trochę szkoda mi ich wyrzucić...na jednej jeszcze malutki kwiatek się uchowal, czyli żyje, reszta trochę gorzej wygląda...
paulina_ns 13:45, 23 sie 2017

jolka napisał(a)
Ładne widoczki, milutko się je ogląda Pięknie wszystko kwitnie. A ususzoną jeżówkę bym wsadziła gdzieś w kącie, może jeszcze odbije. Wyrzucić zawsze zdążysz

Właśnie buszowalam Jolu po Twoim ogrodzie pięknie wszystko Ci bujnelo,hortki moje marzenie, a jeżówki brak słów w takim razie posadzę je w zacisznym miejscu i będę intensywnie podlewała i mam nadzieję,że odzyja szkoda mi ich,nie sadziłam,że tak szybko się ususza w doniczkach...
ania1110d 13:57, 23 sie 2017

Jakie piękności hortki trawki rozchodnik wszystko piękne
MirellaB 14:01, 23 sie 2017

I ja się zachwycam aktualnymi fotkami
Bardzo ładnie masz w ogrodzie i jeszcze potrafisz ładnie go pokazać
UrsaMaior 16:14, 23 sie 2017

Paulina, czy te białe jeżówki pachną? Wyglądają jak moje i ciekawa jestem czy znasz odmianę. Choć moje chyba mają bardziej płaskie koszyczki...muszę sprawdzić.

paulina_ns napisał(a)
Kasiolaaa 20:52, 23 sie 2017

Paulinka dzieki dobilas mnie hehe z zazdrosci latarenek buziakiiii ogrod cudowny