Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

Mirka 21:50, 27 sie 2017

paulina_ns napisał(a)
Masz piękne rozchodniki Paulinko
Ja mam 9 odmian.
paulina_ns 21:55, 27 sie 2017

Aaa i dzisiaj policzyłam, 350 cebulek mam, trochę przegielam wszystkie B. zaliczone

jolanka 21:55, 27 sie 2017

Piękne zdjęcia oprócz jednego, tego potfffora Wrrr
Cudnie wszystko się rozrasta.
paulina_ns 21:57, 27 sie 2017

Mirka napisał(a)
Masz piękne rozchodniki Paulinko
Ja mam 9 odmian.

9 odmian? No to piękna kolekcja nawet nie wiedziałam,że jest ich aż tyle ale faktycznie niezawodna z nich roślina
paulina_ns 21:59, 27 sie 2017

jolanka napisał(a)
Piękne zdjęcia oprócz jednego, tego potfffora Wrrr
Cudnie wszystko się rozrasta.

To pierwszy ślimak, którego zauważyłam w ogrodzie ale na pewno jest ich więcej, dzisiaj odwiedziła mnie babcia i jak zobaczyła jak mam pogryzione róże od razu powiedziała,że to te france. Muszę koniecznie kupić jakiś oprysk na nie.
paulina_ns 22:02, 27 sie 2017

Anusia napisał(a)
Paulina taras bardzo ładnie wyszedł. Ogród pięknieje. Rozmnarzam też rozchodniki, koniecznie chcę mieć ich więcej

Dziękuję Aniu mi teraz bardzo podobają się ciemne rozchodniki, koniecznie muszę poszukać im miejsce w ogrodzie i coś z nimi pokombinować, te zielone też mi się teraz podobają, chociaż nie ukrywam,że przeszła mnie myśl,żeby zmniejszyć ich ilość, ale teraz jak kwitną nie mam wątpliwości - zostają
paulina_ns 22:05, 27 sie 2017

kaz742011 napisał(a)

Ale za to masz piękny ogród. Wystarczy przejrzeć zdjęcia które dzisiaj dodałaś. Mój placyk to przy Twoim ogrodzie mały miki .

Kasiu przeglądnij sobie moje pierwsze strony, miałam 1000 razy gorzej niż Ty uwierz mi wszystko wymaga czasu, jak rośliny są małe nie ma żadnego efektu, ale rok,dwa później robi się coraz piękniej i piękniej, także cierpliwości kochana to ważna cecha ogrodnika
Anusia 22:06, 27 sie 2017

Mam ciemny też, dostałam w zeszłym roku od sąsiadki. Ja nie mam takiej ilości, na początku nie miałam pojęcia jak się zabrać za jego ukorzenianie. Teraz po prostu włożyłam odcięte łodygi w wodę. Ładnie wypuszczają korzonki
Zana 22:08, 27 sie 2017

Podglądałam trochę po cichu na urlopie, taras super zrobiliście w tym kamieniu. Wydaje mi się, że z tą jasna szarą fugą będzie dobrze. Lampki już się świetnie komponują.
kerii 22:17, 27 sie 2017

350 cebulek będziesz miała co robić
ja tylko marniutkie coś ok. 100 tulipanów i 50 cebulek szafirków ale to dopiero pączek sezonu cebulkowego

Ale szczęściara z Ciebie jeden ślimak u mnie po deszczu to aż pomarańczowo na trawie, hosty wyobgryzane masakra, gorąco było to był z nimi względny spokój teraz znowu się uaktywniły.

A rozchodników nie wywalaj zielone czy czerwone piękne są od tamtego roku usiłuje je rozmnażać z jednego mam już kilka kępek