Monia ja też uwielbiam choinka ubrana głównie ze względu na dzieci,niech naciesza się nią dłużej Ja w tamtym roku miałam czerwono- złota, w tym roku ubralismy na bialo-srebrna no Jelonek od razu wpadł mi w oko, prosty do zrobienia i fajnie wygląda żywego? Super, ja jakoś w tym roku jeszcze nie spotkałam u nas, może przeniosły się do Ciebie pozdrowienia Monia
Paulina uwielbiam też Jyskowe skrzaty. Są przecudne! Czytam o chorobach, nie chcą omijać i Was. Mam nadzieję, że wszystko będzie już dobrze. Trzymajcie się dobrze. Macham z Żuław.
Ja też ale póki co dwa mi na razie starcza na więcej miejsca nie mam w niedzielę robiłam z dziećmi kolejne pierniczki, część z nich została schowana już na święta, a część została powieszona na choince, oto efekty moich chłopaków pracy
Dzisiaj byłam na zakupach, chciałam dokupić jeszcze coś z ozdób świątecznych do domu, ale w sumie nic ciekawego nie było, niby wszystkiego pełno, ale nic nie wpadlo mi w oko,więc dokupiłam tylko ledowe światełka i tak ozdobilam stół w salonie
Dziewczyny może macie jakieś sprawdzone namiary na allegro na lampki zewnętrzne? Potrzebuję powiesić przed domem
Jak już świątecznie się zrobiło ślicznie
Coś tam na taras wymyśliłaś jeszcze ? .....ten jelonek pod choinką fajny bardzo
Pierniczki upieczone widzę fajnie ten stroik oświetlony ja gałęzie swoje w wazonach pooswietlalam też
Edit . Lampki kupowałam w casto
Madziu na razie póki co na tarasie stoi drugi świecący Jelonek, dojdzie jeszcze jakaś choineczka i myślę,że więcej nic nie wymyślę wczoraj mąż z dziećmi zrobił takiego jelenia z drewna hihi stoi przed wejściem do domu
Ten zrobiony przez ema - świetny dzieciaki się cieszą i pewnie już nie mogą doczekać się prezentów
Pięknie ,świątecznie ja też dziś ubrałam choinkę ,a raczej dwie - jedną u mamy ,a drugą u siebie
Moja jak królowa lodu - zimna biało-srebrna ....podobna do Twojej hihi
Dziękuję w imieniu jelonka hihi, tak dzieciaczki już na prezenty czekają, ale najpierw trzeba je jeszcze kupić
Widziałam Twoja choineczke cudna bardzo mi się podobają w tych kolorach, chociaż postanowiłam na tarasie ubrać już w tradycyjnych kolorach, czyli czerwień dzisiaj byłam na zakupach i znów skusiłam się na kolejnego skrzata, tym razem panią skrzatowa hihi mój mąż zapytał tylko czy to jakaś inwazja skrzatow na nasz dom w tym roku hihi.