Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 20:14, 09 gru 2017

Monia81 napisał(a)
Paulinko choinkowo już u Ciebie, jak ja lubię ten czas u mnie królować będą czerwienie z żółcią
Dobrze, że dzieciaczki już zdrowe
Jelonek super ja dzisiaj za siatką żywego widziałam pozdrawiam

Monia ja też uwielbiam choinka ubrana głównie ze względu na dzieci,niech naciesza się nią dłużej Ja w tamtym roku miałam czerwono- złota, w tym roku ubralismy na bialo-srebrna no Jelonek od razu wpadł mi w oko, prosty do zrobienia i fajnie wygląda żywego? Super, ja jakoś w tym roku jeszcze nie spotkałam u nas, może przeniosły się do Ciebie pozdrowienia Monia
Anusia 22:33, 09 gru 2017

Paulina uwielbiam też Jyskowe skrzaty. Są przecudne! Czytam o chorobach, nie chcą omijać i Was. Mam nadzieję, że wszystko będzie już dobrze. Trzymajcie się dobrze. Macham z Żuław.
paulina_ns 16:50, 12 gru 2017

Anusia napisał(a)
Paulina uwielbiam też Jyskowe skrzaty. Są przecudne! Czytam o chorobach, nie chcą omijać i Was. Mam nadzieję, że wszystko będzie już dobrze. Trzymajcie się dobrze. Macham z Żuław.

Ja też ale póki co dwa mi na razie starcza na więcej miejsca nie mam w niedzielę robiłam z dziećmi kolejne pierniczki, część z nich została schowana już na święta, a część została powieszona na choince, oto efekty moich chłopaków pracy

paulina_ns 16:55, 12 gru 2017

Dzisiaj byłam na zakupach, chciałam dokupić jeszcze coś z ozdób świątecznych do domu, ale w sumie nic ciekawego nie było, niby wszystkiego pełno, ale nic nie wpadlo mi w oko,więc dokupiłam tylko ledowe światełka i tak ozdobilam stół w salonie

Dziewczyny może macie jakieś sprawdzone namiary na allegro na lampki zewnętrzne? Potrzebuję powiesić przed domem
Magleska 19:09, 13 gru 2017

Jak już świątecznie się zrobiło ślicznie
Coś tam na taras wymyśliłaś jeszcze ? .....ten jelonek pod choinką fajny bardzo
Pierniczki upieczone widzę fajnie ten stroik oświetlony ja gałęzie swoje w wazonach pooswietlalam też
Edit . Lampki kupowałam w casto
paulina_ns 17:59, 17 gru 2017

Magleska napisał(a)
Jak już świątecznie się zrobiło ślicznie
Coś tam na taras wymyśliłaś jeszcze ? .....ten jelonek pod choinką fajny bardzo
Pierniczki upieczone widzę fajnie ten stroik oświetlony ja gałęzie swoje w wazonach pooswietlalam też
Edit . Lampki kupowałam w casto

Madziu na razie póki co na tarasie stoi drugi świecący Jelonek, dojdzie jeszcze jakaś choineczka i myślę,że więcej nic nie wymyślę wczoraj mąż z dziećmi zrobił takiego jelenia z drewna hihi stoi przed wejściem do domu

A tu na tarasie zerka przez szybę

Magleska 21:09, 17 gru 2017

Ten zrobiony przez ema - świetny dzieciaki się cieszą i pewnie już nie mogą doczekać się prezentów
Pięknie ,świątecznie ja też dziś ubrałam choinkę ,a raczej dwie - jedną u mamy ,a drugą u siebie
Moja jak królowa lodu - zimna biało-srebrna ....podobna do Twojej hihi
paulina_ns 19:44, 18 gru 2017

Magleska napisał(a)
Ten zrobiony przez ema - świetny dzieciaki się cieszą i pewnie już nie mogą doczekać się prezentów
Pięknie ,świątecznie ja też dziś ubrałam choinkę ,a raczej dwie - jedną u mamy ,a drugą u siebie
Moja jak królowa lodu - zimna biało-srebrna ....podobna do Twojej hihi

Dziękuję w imieniu jelonka hihi, tak dzieciaczki już na prezenty czekają, ale najpierw trzeba je jeszcze kupić

Widziałam Twoja choineczke cudna bardzo mi się podobają w tych kolorach, chociaż postanowiłam na tarasie ubrać już w tradycyjnych kolorach, czyli czerwień dzisiaj byłam na zakupach i znów skusiłam się na kolejnego skrzata, tym razem panią skrzatowa hihi mój mąż zapytał tylko czy to jakaś inwazja skrzatow na nasz dom w tym roku hihi.
Magleska 13:16, 19 gru 2017

Pani skrzatowa to para już jest ,brakuje dzieci skrzatowych wtedy będzie inwazja hihi buziaki
paulina_ns 20:05, 19 gru 2017

Magleska napisał(a)
Pani skrzatowa to para już jest ,brakuje dzieci skrzatowych wtedy będzie inwazja hihi buziaki

Hihi jedno dziecko już jest, taki mały skrzacik, siedzi sobie na komodzie, a to Pani skrzatowa

A Ty Madziulka jak tam? Gotowa do świąt? ja dzisiaj okna mylam, sprzątalam cały dom i mam dosyć