Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 08:11, 25 lis 2017

Magleska napisał(a)
Cudny ten krasnal idealnie tam pasuje- kolor pod zasłony ......mała nie chce go nosić jak lalkę?

Madziu teraz jest promocja w jysku na nie ze 100 zł na 85, albo z 85 zł na 65 zł zależy jaka wielkość a co do małej no oczywiście,że go nosi chyba Skrzat będzie musiał znaleźć inna miejscówke nieco wyższa
Magleska 10:05, 02 gru 2017

Macham zasypało Cię ? ........miłego weekendu
paulina_ns 11:35, 06 gru 2017

Magleska napisał(a)
Macham zasypało Cię ? ........miłego weekendu

Madziu śniegu to ja na oczy nie widziałam cały tydzień z całą trójka w szpitalu byłam, rotawirus ich dopadł i masakra jakaś była dziś na szczęście już w domu i powoli przygotowujemy się do świąt, jakieś tam ozdoby już wyciągnęłam, kolejny Skrzat wprowadził się do nas i myślę intensywnie nad przystrojeniem tarasu na razie zamieszkał na nim świecący renifer i więcej pomysłów brak pozdrawiam!

paulina_ns 16:17, 06 gru 2017

Dziewczyny macie może jakieś pomysły jak ładnie i świątecznie udekorować taras? Ja pomysłu nie mam, co zawiesze spada przez te wiatry u nas, jedynie póki co renifer stoi przyparty do murku

Magleska 17:49, 06 gru 2017

Ojjjj .... to miałaś tydzień ..... ale ważne ,że już w domku i zdrowe maluchy
Śliczne te krasnale .... a na taras też na razie nie mam pomysłu ,trochę szukam na pinterescie ....i na razie nie wiem ....u mnie też ogólnie wieje mocno .....
Renifer świecący fajowy ....może jeszcze jakieś bombki duże świecące postaw ..... ja chcę lampkami dom obwiesić ,jeszcze myślałam a takim projektorze laserowym , co np gwiazdki błyskają na elewacji...... szukam białych ,bo narazie w sklepach to takie na zielono i czerwono świecące tylko widziałam
paulina_ns 14:52, 08 gru 2017

Magleska napisał(a)
Ojjjj .... to miałaś tydzień ..... ale ważne ,że już w domku i zdrowe maluchy
Śliczne te krasnale .... a na taras też na razie nie mam pomysłu ,trochę szukam na pinterescie ....i na razie nie wiem ....u mnie też ogólnie wieje mocno .....
Renifer świecący fajowy ....może jeszcze jakieś bombki duże świecące postaw ..... ja chcę lampkami dom obwiesić ,jeszcze myślałam a takim projektorze laserowym , co np gwiazdki błyskają na elewacji...... szukam białych ,bo narazie w sklepach to takie na zielono i czerwono świecące tylko widziałam

Ozdobienie tarasu poszło póki co w odstawke, póki co wczoraj jeszcze sadziłam resztę tulipanow trochę późno, ale nic nie zrobię, człowiekowi wiecznie czasu brakuje, a dzisiaj z dzieciaczkami ubralismy choinkę, uwielbiam ten czas

zoja 07:39, 09 gru 2017

swiatecznie u Ciebie
Zdrowka zycze!
Co do tarasu to moze jakies galazki zielone do donic a na galazkach lampki?

Macham!
paulina_ns 20:06, 09 gru 2017

zoja napisał(a)
swiatecznie u Ciebie
Zdrowka zycze!
Co do tarasu to moze jakies galazki zielone do donic a na galazkach lampki?

Macham!

Zoja póki co znalazłam w Google takie ozdobienia tarasu, które wpadło mi w oko i pewnie coś wykombinuje

I cudnego jelenko hihi mąż obiecał zrobić z dziećmi

paulina_ns 20:09, 09 gru 2017

A póki co dom już prawie ozdobiony, brakuje tylko stroika na drzwi i na stół, reszta już gotowa, a jutro kolejne pieczenie piernikow zamówiłam na allegro takiego jelonka akrylowego, stoi sobie pod choinka, miał zamieszkać na tarasie, ale jakoś mi go szkoda i ostatecznie zostaje w domu

Monia81 20:09, 09 gru 2017

Paulinko choinkowo już u Ciebie, jak ja lubię ten czas u mnie królować będą czerwienie z żółcią
Dobrze, że dzieciaczki już zdrowe
Jelonek super ja dzisiaj za siatką żywego widziałam pozdrawiam