Madziu teraz jest promocja w jysku na nie ze 100 zł na 85, albo z 85 zł na 65 zł zależy jaka wielkość a co do małej no oczywiście,że go nosi chyba Skrzat będzie musiał znaleźć inna miejscówke nieco wyższa
Madziu śniegu to ja na oczy nie widziałam cały tydzień z całą trójka w szpitalu byłam, rotawirus ich dopadł i masakra jakaś była dziś na szczęście już w domu i powoli przygotowujemy się do świąt, jakieś tam ozdoby już wyciągnęłam, kolejny Skrzat wprowadził się do nas i myślę intensywnie nad przystrojeniem tarasu na razie zamieszkał na nim świecący renifer i więcej pomysłów brak pozdrawiam!
Dziewczyny macie może jakieś pomysły jak ładnie i świątecznie udekorować taras? Ja pomysłu nie mam, co zawiesze spada przez te wiatry u nas, jedynie póki co renifer stoi przyparty do murku
Ojjjj .... to miałaś tydzień ..... ale ważne ,że już w domku i zdrowe maluchy
Śliczne te krasnale .... a na taras też na razie nie mam pomysłu ,trochę szukam na pinterescie ....i na razie nie wiem ....u mnie też ogólnie wieje mocno .....
Renifer świecący fajowy ....może jeszcze jakieś bombki duże świecące postaw ..... ja chcę lampkami dom obwiesić ,jeszcze myślałam a takim projektorze laserowym , co np gwiazdki błyskają na elewacji...... szukam białych ,bo narazie w sklepach to takie na zielono i czerwono świecące tylko widziałam
Ozdobienie tarasu poszło póki co w odstawke, póki co wczoraj jeszcze sadziłam resztę tulipanow trochę późno, ale nic nie zrobię, człowiekowi wiecznie czasu brakuje, a dzisiaj z dzieciaczkami ubralismy choinkę, uwielbiam ten czas
A póki co dom już prawie ozdobiony, brakuje tylko stroika na drzwi i na stół, reszta już gotowa, a jutro kolejne pieczenie piernikow zamówiłam na allegro takiego jelonka akrylowego, stoi sobie pod choinka, miał zamieszkać na tarasie, ale jakoś mi go szkoda i ostatecznie zostaje w domu
Paulinko choinkowo już u Ciebie, jak ja lubię ten czas u mnie królować będą czerwienie z żółcią
Dobrze, że dzieciaczki już zdrowe
Jelonek super ja dzisiaj za siatką żywego widziałam pozdrawiam