Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Tarnowie

Ogród w Tarnowie

kaisog1 23:28, 30 sty 2012

Śliczna córa Ojjjj sie Tato musiałeś nadenerwować pewnie

Ja mam "dziwny" uraz do byczków i mnie takie zdjęcia przerażają. Za to ogród w Chicago super. Z czego były te rzeźby zwierzaków?
marzena 23:43, 30 sty 2012

podobna do Ciebie
Richie 00:19, 31 sty 2012

kaisog1 napisał(a)
Śliczna córa Ojjjj sie Tato musiałeś nadenerwować pewnie

Ja mam "dziwny" uraz do byczków i mnie takie zdjęcia przerażają. Za to ogród w Chicago super. Z czego były te rzeźby zwierzaków?

Gosiu, ja też z pewną nieśmiałością podchodziłem do niego i był to mój "pierwszy raz"
Rzeżby podobnie jak u nas z bukszpanów i cisów a postać z jakiegoś bardzo drobnego bluszczu
Za córkę b. dziękuję.

malgocha1960 07:22, 31 sty 2012

Piękne wspomnienia z wakacji Ryszardzie,a córcia udana,że hoho.
zbigniew_gazda 08:25, 31 sty 2012

Rysiu zdjęcia piękne a córa jak malowana. Wiem wiem - z Twoim usposobieniem to byś muchy nie zabił a co dopiero takiego pięknego byczka .
Richie 10:14, 31 sty 2012

aguniada napisał(a)
Rysiu, witaj
odzywam się po raz pierwszy, chociaż zwiedzam Twój ogród już od jakiegoś czasu... pod jego adresem padło już ogromnie dużo słów podziwu, ale przyjmij je także ode mnie... stworzyłeś niesamowite miejsce, pełne pięknych roślin i niespotykanych rozwiązań, elementów małej i większej architektury... możesz być z siebie dumny... a jestem pod wrażeniem!
zimowe zdjęcia urokliwe, ale dla mnie najpiękniejsze te wiosenno-letnie... oby do wiosny!

Witaj Agunia, jest mi bardzo miło gościć Cię w moim ogrodzie i myślę,że będziesz moim gościem częściej
Richie 10:19, 31 sty 2012

Małgosiu dzięki a Zbyszek jak zawsze ma niesamowite poczucie humoru - i tak ma być...
Richie 18:48, 01 lut 2012

Jeszcze trochę wspomnień z wakacji ...z przyrodą też...
Waszyngton - Biały Dom...

Nowy Jork - Central Park...

Richie 18:51, 01 lut 2012

Wodospad Niagara - widok za statku wycieczkowego...

Elfik 22:44, 01 lut 2012

Ja ... przepraszam... czy tu wstęp jest za biletami...? A może ja mam tylko taki piękny sen...? I czy to możliwe, żeby dwoje ludzkich rąk stworzyło coś tak nadzwyczajnie perfekcyjnego...? Bo możnaby pomyśleć, że tym ogrodem opiekuje się stu wykwalifikowanych ogrodników + Danusia, oczywiście...
.........................................................................................
W miejsce kropek należy wstawić wszelkie słowa zachwytów, jakie już w tym wątku padły. Przemykając nieśmiało natknęłam się kilkakrotnie na składane Ci Rysiu gratulacje z różnych okazji, dołączam do nich, ale medal powinieneś otrzymać za pracowitość i skromność. Wśród powodzi Twoich kwiatów zachwycił mnie biały powojnik Wadas Primrose Na bieżąco szukałam go w necie, no i już wiem, że u nas się go nie dostanie. Zadowolę się Jerzym Popiełuszko...
Wychodzę od Ciebie kręcąc głową z niedowierzaniem... Nie, to niemożliwe, jutro sprawdzę, czy ja to wszystko widziałam naprawdę, czy już mam majaki z przemęczenia...
Pozdrawiam Rysiu serdecznie!