Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Tarnowie

Ogród w Tarnowie

malgocha1960 20:30, 26 sty 2012

Rysiu,nawet w białym wydaniu twój ogród jest rewelacyjny.
Niage 21:46, 26 sty 2012

W takiej grubej pierzynce cieplutko w ogrodzie, ale też jak pięknie Pewnie będę nudna, ale zawsze jest tutaj cudnie U mnie 0, słownie: zero śniegu i to mnie martwi przy tym mrozie
marzena 22:07, 26 sty 2012

no to masz biały ogród... stosownie do pory roku, to ma też swój urok
no, u mnie już od wielu dni panuje biel...
Richie 22:16, 26 sty 2012

Niage napisał(a)
W takiej grubej pierzynce cieplutko w ogrodzie, ale też jak pięknie Pewnie będę nudna, ale zawsze jest tutaj cudnie U mnie 0, słownie: zero śniegu i to mnie martwi przy tym mrozie

Bardzo dziękuję Masz rację,przy braku śniegu i dużym mrozie istnieje pewne zagrożenie dla roślin.
sylllwia 22:17, 26 sty 2012

Richie napisał(a)

Fotki z białym puchem fajne, szczególnie spodobały mi się te schody, niedotknięte jeszcze ludzką stopą
Miiriam 22:27, 26 sty 2012

Witaj
jestem Tutaj po raz pierwszy .. i nie ostatni - bo to co zobaczyłam już stało się dla mnie inspiracją
Gratulacje
Richie 22:36, 26 sty 2012

wanda7 napisał(a)
Rysiu, smakuję sobie twój ogród po małym kęsku, żeby wystarczyło na dłużej. Mam go u siebie na pulpicie i pomalutku wgłębiam się coraz bardziej we wszystkie zakątki. Już teraz mogę powiedzieć, że i póxniej będę tutaj wskakiwać, aby czerpać z Twojego źródełka inspiracje. Tarasy rewelacyjne, roślinność przebogata, pomysły ciekawe. Ech...

Bardzo mnie miło,że mogę dostarczyć Tobie Wandziu 'walorów smakowych' moim ogrodem To duża frajda dla mnie i przyjemność a Twoje imie jest mi bardzo bliskie pozdrawiam
Sebek 22:51, 26 sty 2012

U Ciebie zdecydowanie więcej śniegu - przynajmniej tak wygląda
weronika77 00:47, 27 sty 2012

Richie witaj, i to u Ciebie. Spaceruję tu dość długo, czy mogłam z pieskiem? Czy Ty masz jakieś zwierzaczki?
Powiem krótko: ogród z klasą, i też z kasą. Projektant na początek, elektryk, pan od opylania, dużo klinkieru, japońskich budowli, kaskady,światło i jeszcze raz światło, donice, latarki,lustra, o roślinach nie wspomnę.
Musisz być pracoholikiem, estetą i pasjonatem. Romantykiem też, ławeczka, różana pergola...
Masz pięknie obwieszony koralami ognik (mój niech się wstydzi), a jaka magnolia, kloniki, powojniki.
Co to jest malwa chińska, albo obiela...muszę poczytać. Zadbany drugi ogród w zdrojach.
Twoje zdjęcia z Hortulusa powinny trafić na POLSKIE OGRODY.
Gratuluję ogrodu i wygranej w konkursie na Zielony Tarnów. Pozdrawiam!
Martek 01:04, 27 sty 2012

Riche hmm dobrze,że panie rozsmakowywują się w ogrodzie ))