Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Katkak 22:19, 12 lis 2015

Nallar napisał(a)

Tego już Agacie nie proponowałam bo widzę jaka zapracowana, pomaga wszystkim. Ale muszę przyznać że wczoraj miałam wizje że chodzi po moim skromnym ogródeczku i zaznacza gdzie jakie drzewko wsadzić.

To może i do mnie wpadnie? Ja mam tylko dwa do wsadzenia, to zajmie Jej chwilkę
Kasya 22:29, 12 lis 2015

Katkak napisał(a)

Chwileczke, kolejka, teraz sadzi u mnie
JoannA 22:32, 12 lis 2015

...Mój ogród jest jak znaleziony bursztyn, tajemniczy skarb, który mnie czasami więzi i nie mogę się z niego wydostać /to moje słabości/, ale przede wszystkim jest dla mnie schronieniem i ukojeniem, radością i mam nadzieję, że będzie długowieczny.
Przybywam do ogrodowiska z moim ogrodem...

Kocham Twój ogród Aganiu!
Buziaki zostawiam ogrodowa czarodziejko
Nallar 22:41, 12 lis 2015

Kasya napisał(a)

Sadzi???? O kochana, wykorzystujesz koleżankę. U mnie to tylko pospaceruje i patyczkiem krzyżyki postawi.
Agania 11:24, 13 lis 2015

Karol99 napisał(a)
Bardzo dziekuje

Brabanty dla Karola

Agania 11:54, 13 lis 2015

Katkak napisał(a)

Agatka spokojnie, do kolorowych jarmarków jeszcze Ci daleko . Wszystko masz piękne, kolorowe, ale z wyczuciem i dużym smakiem . Nie sposób nie zazdraszczać .

Zawsze gęsto
Nallar napisał(a)
....ot taki żarówiasty surrealizm w moim ogrodnictwie.

Ale jaki piękny, ja podobnie jak większość jestem nim oczarowana.

Dzięki uczę się umiaru w tym aspekcie, tylko czy to nie za późno
sylwia_slomczewska napisał(a)
Uwielbiam ten Twój surrealizm.....najchętniej to bym Cię ściągnęła do mojego przybytku , żebyś mi po swojemu poprzesadzała i stworzyła podobny

Sylwia, ty masz taką kreatywność w sobie, że ja bym nie zdążyła

Kiedy obsadzałam swój ogród stawiałam sobie pytanie czy ma być on zgodny z architekturą domu i otoczenia, czy postawić na ekstrawagancję, czy nowatorstwo, tak układając to wszystko w sobie, zaczęłam tak, wsadziłam rośliny, których w ogrodach nowatorskich już się nie sadzi, gabiony to estytya i ekstrawancja w ogrodach, u mnie zwykłe kamienie. Mój ogród nie jest łatwy dla oczu ani taki oczywisty, czasami w nim straszy i przy moim skromnym poczuciu gustu i estetyki, poszłam jednak na całość. Surreazlizm w ogrodnictwie nie zawsze kończy się sukcesem, tym bardziej miło mi, że Wam się podoba i do Was przemawia, bo ja postawiłam na jaskrawe kolory w ogrodzie, dzikie formy i na iglakową zieleń, która nigdy nie przemija
Nawet dom mam jaskrawy

Agania 14:08, 13 lis 2015

Katkak napisał(a)

Kasya napisał(a)

Nallar napisał(a)

Sadzi???? O kochana, wykorzystujesz koleżankę. U mnie to tylko pospaceruje i patyczkiem krzyżyki postawi.

Ale mam z Wami wesoło dziewczyny

Agania 14:22, 13 lis 2015

JoannA napisał(a)
...Mój ogród jest jak znaleziony bursztyn, tajemniczy skarb, który mnie czasami więzi i nie mogę się z niego wydostać /to moje słabości/, ale przede wszystkim jest dla mnie schronieniem i ukojeniem, radością i mam nadzieję, że będzie długowieczny.
Przybywam do ogrodowiska z moim ogrodem...

Kocham Twój ogród Aganiu!
Buziaki zostawiam ogrodowa czarodziejko

Dziękuję Joasiu kochana
Ogród miejscami straszy pustkami

Karol99 15:28, 13 lis 2015

Piękne są. Dziekuje
Anda 15:39, 13 lis 2015

Agania napisał(a)

Dziękuję Joasiu kochana
Ogród miejscami straszy pustkami

Twoj ogrod w ogole nie straszy. Dalej jest ladnie, tylko jesiennie. A czy na powyzszym zdjeciu w koszyczku to jajka, czy ja okulary musze zmienic?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies