Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Mixtoorka 09:58, 28 gru 2015

Wszystkiego dobrego w Nowym 2016 Roku!
kasiek 08:10, 30 gru 2015

Agania napisał(a)
Pomału wybija Świąt godzina, więc przyszła pora i u mnie na życzenia

dla Was moich miłych gości

Zdrowych, pogodnych Świąt Bożego Narodzenia
a w Nowym Roku spokoju i pogody ducha

Ale czadowa focia, cos mało Cię na forum Agaciu, czyzby sen zimowy?
Buziam mocno i do zobaczenia po Nowym Roku
Agania 00:52, 01 sty 2016

Niech żyje Nowy Roczek 2016.....życzę wszystkim moim gościom dużo szczęścia
sylwia_slomc... 00:53, 01 sty 2016

I wzajemnie
sylwia_slomc... 01:00, 01 sty 2016

Agatka jak Twoje psiaki znoszą zmianę roku???
Agania 01:39, 01 sty 2016

Moje psiaki słodko śpią, mam charty, to są psy myśliwskie, ale to nie ma znaczenia, każde zwierzę czy to przydomowe czy dzikie, jedno jest bardziej uwrażliwione drugie mniej, miałam 7 chartów, obecnie mam dwa, nie mam hodowli, nigdy nie połowałam i niezamierzam, jeden z nich Wigor, bardzo bał się fajerwerków, spałam z nim na podłodze, żeby się tylko uspokoił, byłam przerażona, jak patrzyłam w jego przerażone oczy, to było jak koniec świata, tylko on się bał, Wigora już z nami nie ma, ale wracając pamięcią, to był odważny pies... jestem przeciwko fajerwkom, żeby tylko całonocnym, no chyba, że tylko przez 15 min zaraz po 12.00
Kasya 03:09, 01 sty 2016

U mnie nie było głośno bo gdzieś dalej fajerwerki ale można było obserwować
Koty nie zwracają uwagi
Ale pies moich rodziców boi się bardzo ;(
Ja nic nie kupiłam, uważam ze można się obejść bez tych atrakcji
katel 10:44, 01 sty 2016

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
Miałaś 7 chartów jednocześnie czy przez lata? Bo to nie lada wyzwanie bo one potrzebują ogromnej ilości ruchu. Co do fajerwerków to nie wyobrażam sobie bez nich Sylwestra/Nowego Roku ale też uważam że wybija godz. 12 i wszyscy strzelają przez 15 min. a nie tydzień przed i tydzień po. My zazwyczaj nie strzelamy ale popatrzeć lubię.
Agania 12:00, 01 sty 2016

Kasya napisał(a)
U mnie nie było głośno bo gdzieś dalej fajerwerki ale można było obserwować
Koty nie zwracają uwagi
Ale pies moich rodziców boi się bardzo ;(
Ja nic nie kupiłam, uważam ze można się obejść bez tych atrakcji

Kasiu, moje koty też nie zwracają uwagi, dla nich teraz to czas leniuchowania, dbają o pełne brzuszki i wyszukują w domku najcieplejsze kąty do wylegiwania się
Agania 12:14, 01 sty 2016

katel napisał(a)
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
Miałaś 7 chartów jednocześnie czy przez lata? Bo to nie lada wyzwanie bo one potrzebują ogromnej ilości ruchu. Co do fajerwerków to nie wyobrażam sobie bez nich Sylwestra/Nowego Roku ale też uważam że wybija godz. 12 i wszyscy strzelają przez 15 min. a nie tydzień przed i tydzień po. My zazwyczaj nie strzelamy ale popatrzeć lubię.

Dzięki za życzenia, wzajemnie życzę Ci cudownego Nowego Roku

Moja przygoda z chartami jest dość długa, pierwsza Atma trafiła do nas tuż przed naszym ślubem kościelnym, pamiętam, że przywiozłam ją do domu taksówką, za moją pierwszą wypłatę po awansie w pracy, eM o niczym nie wiedział, potem była Amanda i urodziła nam się córcia, przez krótki czas był u nas zgubiony Borys, na dwa lata przed budową domu trafili do nas Bogo i Wigor, a teraz mamy Lowę i Lorda...oni na szczęście nie boją się fajerwerków