Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Gruszka_na_w... 14:04, 06 sty 2016

Aganiu, znalazłam parę starych fotografii dam z chartem (nie wszystkie z polskim)
Pewnie regulamin zabrania wklejać tutaj, ale mogę na maila wysłać. Możesz na priv podać adres. Do tych chartów to mi jakoś pasuje malarstwo Tamary Łępickiej. Może przez tę eteryczność postaci.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Agania 14:44, 06 sty 2016

lindsay80 napisał(a)
Witaj Agata,
przyszłam pooglądać Twój ogród, przejrzałam wizytówkę i ostatnie zimowe zdjęcia - 1000 stron wstecz nie dam rady się cofnąć
Ale zaznaczam do oglądania bo musi być bardzo przyjemnie pooglądać wiosenne, letnie i jesienne fotki u Ciebie.
Piękny masz ogród, dojrzały i bogaty, wygląda też na bardzo duży powierzchniowo, faktycznie widać w nim Twoją melancholijną, romantyczną duszę, tak jak pisałaś u mnie - ślicznie!

Hey Edytko, miło mi, że mnie odwiedzasz, wątek już przyrósł....tak jak mój ogród, zawsze zapraszam, ja też lubię zaglądać i poznawać kolejne fajne osobowości na ogrodowisku, a takich tu nie brakuje...tak też trafiłam do Ciebie i dzięki za miłe słowa.
Powierzchniowo to średniej wielkości ogród, 28 arów i w glinie, to trochę dla mnie za dużo, dlatego nigdy nie jest w ogrodzie na tip top...czyli raz na wozie raz w nawozie
Agania 14:50, 06 sty 2016

ag_zie napisał(a)

Agato, pozwoliłam sobie to do siebie wkleić

Bardzo proszę
Agania 14:52, 06 sty 2016

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

Wiedziałam, że ten temat wzbudzi zainteresowanie

Cieszę się, że pomogłam
kasiek 15:00, 06 sty 2016

Przepiękna jest zima u Ciebie, zwłaszcza wśród traw i sosenek
Agania 15:03, 06 sty 2016

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Aganiu, znalazłam parę starych fotografii dam z chartem (nie wszystkie z polskim)
Pewnie regulamin zabrania wklejać tutaj, ale mogę na maila wysłać. Możesz na priv podać adres. Do tych chartów to mi jakoś pasuje malarstwo Tamary Łępickiej. Może przez tę eteryczność postaci.

Zaskoczyłaś mnie, dzięki..priw...wysłany.
Artystka na miarę obrazów rubensowskich
Karol99 15:27, 06 sty 2016

Agania napisał(a)
Mniejsze wierzba, większe Wiąz Wredei

A ile lat ma Twój wiaz? Jest juz całkiem spory
Agania 15:34, 06 sty 2016

kasiek napisał(a)
Przepiękna jest zima u Ciebie, zwłaszcza wśród traw i sosenek

Za zimą wcale nie tęsknię, nawet sobotni wyjazd na Śnieżnicę mnie nie cieszy i trochę mało tego śniegu, ale ogród w srebrze lubię....już za wiosną tęsknię i najlepiej przespałabym ten czas
Agania 15:37, 06 sty 2016

Karol99 napisał(a)

A ile lat ma Twój wiaz? Jest juz całkiem spory

Karol Wiąz już 11 letni
AGDULA 17:14, 06 sty 2016

Agania napisał(a)
Mniejsze wierzba, większe Wiąz Wredei

Ładne tę drzewka nad tą woda☺ A powiedz. Czy korzenie od drzew nue dziurawia folii w oczku ? Bo ja niedaleko drzew buduje oczko i się trochę obawiam o korzenie ☺