Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Milka 19:37, 09 sty 2016

Agania napisał(a)

W sumie to 16m firaneki

O rany!
To nie zazdroszczę prania,,chyba ze czyszczenie
Ale rzeczywiscie są piekne
Milka 19:39, 09 sty 2016

Agania napisał(a)
Mniejsze wierzba, większe Wiąz Wredei

Ten wiaz mnie niesustannie kusi, ale nie wiem, gdzie wcisnac, chyba cos muszę wywalic
Bogdzia 20:57, 09 sty 2016

Agania napisał(a)

Bogdziu, wiem co czujesz, rok temu o tym czasie było więcej śniegu i nie pamiętam, zbyt wielkiego mrozu w styczniu w 2015, ja i tak coś tam straciłam, po każdej zimie coś wypada z ogrodu, już przestałam się tym przejmować, alę jednak nie do końca....ty to wiesz....ja też tak czuję.....takie już są nasze wrażliwe dusze

Agatko odpowiedz jest u mnie , nie na pw. Co do roślin to jak mam jedyną w Polsce oprócz hodowcy magnolię i niespotykane rh też raczej jedyne w Pl to sie denerwuje , dużych roślin które rosły kilkanascie lat też innymi sie nie zastapi wiec sie martwie.
Milka 20:59, 09 sty 2016

I ja się martwie o te magnolie, chciałabym ja w realu zobaczyć
Karol99 21:04, 09 sty 2016

Milka napisał(a)

Ten wiaz mnie niesustannie kusi, ale nie wiem, gdzie wcisnac, chyba cos muszę wywalic

Polecam go, piękny jest.
Agania 21:07, 09 sty 2016

Napia napisał(a)
Aganiu, każde zdjęcie z Twojego ogrodu to jak świąteczna widokówka z życzeniami Śliczne po prostu
Wszystkiego (!) w Nowym Roku życzę

Agnieszko bardzo Ci dziękuję za życzenia, ogród w tych kryształakach jest wyjątkowy
Agania 21:09, 09 sty 2016

jona napisał(a)

Będzie się działo w ogrodzie . To chyba najlepszy sposób na zimę. Przysmaki dla ptaków mam porozwieszane w kilku miejscach i w tych miejscach rejwach aż miło. Wszystko ustawione tak, by można ich było podglądać z okien domu

Mam tak samo wszystko przemyślane jak u Ciebie
Agania 21:13, 09 sty 2016

Milka napisał(a)

O rany!
To nie zazdroszczę prania,,chyba ze czyszczenie
Ale rzeczywiscie są piekne

Salon w końcu i w zasłonkach i w frankach...jednak zasłony ,które sama sobie uszyłam są najładniejsze i wcale mi się nie znudziły

O praniu, to nie chcę nawet myśleć, wolę porządki w ogólnie niż w domu
Agania 21:20, 09 sty 2016

Milka napisał(a)

Wiosną jest przepiękny
Karol99 napisał(a)

Polecam go, piękny jest.

Nie tylko ja kuszę
Agania 21:35, 09 sty 2016

Bogdzia napisał(a)

Agatko odpowiedz jest u mnie , nie na pw. Co do roślin to jak mam jedyną w Polsce oprócz hodowcy magnolię i niespotykane rh też raczej jedyne w Pl to sie denerwuje , dużych roślin które rosły kilkanascie lat też innymi sie nie zastapi wiec sie martwie.

Byłam i już patrzę w kalendarz
Mnie eM bije po głowie, że zła ogrodniczka ze mnie.....jak jakaś roślina wypada po zimie, albo po wodzie, bo u nas są meandrujące zastoiny wodne gruntowo - wysokie i mam miejsca, gdzie palowe korzenie są bez szans, tak mam...np sosny nie mają szans w takich warunkach na życie, na to nie ma rady i na śnieg w październiku gdzie liście na drzewach, tak było już dwa razy i śnieg w kwietniu, że stratami musimy się liczyć, każdej rośliny szkoda, a zdrowie nasze najważniejsze

Magnolią mnie zaciekawiłaś, a co to za ona?