Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 10:32, 16 lut 2016

BASIA8 napisał(a)
Buziaki przesyłam

a ja cmokam
Agania 10:33, 16 lut 2016

Kindzia napisał(a)
Przycięłam. Nic nie płakało

Buziole

Szczęście zdążyłaś, ja muszę w ten weekend, bo później nas nie ma
szemusia napisał(a)
Podczytałam o cięciu i też w zeszłym tygodniu ciachnęła swoje klony. Uff, udało się i u mnie - nie płakały
Dziś u mnie też deszczowo i ciepło - normalnie wiosna na całego
Pozdrawiam, poniedziałkowo

Ogrodowisko mobilizuje, bo zawsze brakuje czasu, ja się nie troskam, byleby tylko przesuszyło, bo będziemy się topić, tak jest grząsko po tych deszczach, u nas słoneczka nie ma, dzień wsatł pochmurny i ta pogoda, nie chce iść na lepsze.
Pozdrawiam Beatko wtorkowo
Agania 10:45, 16 lut 2016

eee_taam napisał(a)
patrze na ten stoczek ...echh nartowanie w tym roku to jakby siła zimie wytargane ...trzeba niezwykle długo celebrować ...bo to rarytas tegoroczny jest

Brat T wrócił z Alp Włoskich i tez mówi że kiepsko ...połowę tras zamknięte i dużo sztucznego śniegu. taki rok.

Ciężko coś zaplanować w górach, ostatnio były dwa halne i niebezpiecznie wiało, temperatura plusowa, na stokach śniegu jak na lekarstwo i sztuczny, taka zima.
Nasz wypad się udał, jak u mnie był taki duży opad śniegu, to mieliśmy pewność, że na Śnieżnicy jest podobnie, mamy do Kasiny 30 min drogi, więc zebrać się szybko, nie jest trudno
Agania 10:51, 16 lut 2016

MiloslawaIwaniecPlizga napisał(a)
super wypad na narty
syn to już przystojny kawaler nie to co to moje malutkie bobo

Fajnie, że wiosna idzie,ale czy jeszcze mrozy(nocne)nie powrócą?

Poczekaj...jeszcze chwila, a nie zauważysz, kiedy Twoje boboo podrośnie...dzieci tak szybko rosną, a takie maluszki są rozkoszne na stokach, a jakie odważne
W Dolomitach są całe stoki i wyciągi szkółkarskie dla dzieci i całe grupy takich maluszków, krasnali można z radością podziwiać na stokach, oczywiście tylko z gondolek, cudowny to widok
Agania 10:52, 16 lut 2016

yolka napisał(a)

Ja na razie marzę o dobrym aucie Tak mi się skojarzyły literki

Jola, a na nóżkach nie zdrowiej
Agania 10:57, 16 lut 2016

Madzenka napisał(a)
Słońca zazdroszczę, mi wczoraj z gogli kapało... Daliśmy rade pojeżdzic tylko do 12:00 bo potem lało.
A Dolomity kiedy? my Sud Tirol na poczatku marca zaliczamy juz sie nie moge doczekać.

Ps śnieg w Alpach pada , cały czas obserwujemy

Słońce deficytowe i rozchwytywane...deszczu już mam za dużo, do nas później deszcz przyszedł
Dolomity my w tym samych czasie jedziemy...Kronplatz, Altabadija,Cortina..to nasze tereny...tak jak rok temu, spodobało nam się, dopiero obczailismy trasy, teraz będziemy śmigać na pamięć...kamerki u nas też na non stopie...sypie
Agania 10:59, 16 lut 2016

AGDULA napisał(a)

Jak ładnie wiosennie

Przywołuję wiosnę
anka_ 11:18, 16 lut 2016

yolka napisał(a)

Od BMI wolę BMW

Oj, żebym ja miała taką wypasioną furę jak moje BMI .... Niesamowite dziewczyny jesteście....

Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Agania 11:51, 16 lut 2016

Najlepiej mieć jedno i drugie
wypasione BMW i idealne BMI
Ostanio zmieniono piramidę żywności...jak dla mnie najnowsza jest.... najzdrowsza, warzywnik w tym roku...muszę mieć obfity, bo warzywa są najistotniejsze w tym wszystkim i bez tej chemii
, bo przykładowo 1kg buraków kosztuje 1zł, a 1kg buraków eko już 10 zł....najlepiej mieć swoje
anka_ 12:02, 16 lut 2016

Ja bez swojego warzywnika sobie nie wyobrażam już kuchni. Smak bez porównania, nie to co kupne. No i bez chemii. Choć u mnie co niektórzy pukają się w głowę po co 'chodzę koło tej marchewki skoro w markecie można kupić tanio'. Obecne przedwiośnie ciężkie, bo zapasy się skończyły. Zeszły rok ze względu na suszę był ciężki, zwłaszcza dla korzeniowych. Ale już zaopatrzyłam się w węże i ww tym roku będę podlewać w razie konieczności.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies