Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 19:04, 11 mar 2016

Gabriela napisał(a)
Widzę, żeś powrócona. Zmroził mnie Twój avatar, niesetety.

Agata i pytanie merytoryczne - wydaje mi się, że widziałam u Ciebie kiedyś rozsadę werbeny i jeszcze czegoś, którą robiłaś w takiej dużej, zielonej kuwecie, stała na tarasie. Czy ona miała zrobione dziurki odpływowe? Bo te pojemniki normalnie dziur nie mają. Mam takie same, zawsze były podstawkami pod małe doniczki i tak się teraz zastanawiam...

W Dolomitach śnieg i słońce sprawiają wiosnę w sercu, trochę adrenaliny i jest gorąco dla duszy i ciała. U nas jest tak, że czuję pustkę jakbym była wypalona, to przez tę deszczową I ponurą pogodę.

Masz rację kuwety wcale nie mają dziurek, nadmiar wody po deszczu wylewałam, ale w tej deszczówce siewki rosły jak na droźdżach, rok temu w kuwetkach wierciłam otwory wiertarką i siałam do krążków torfowych.
BASIA8 21:16, 11 mar 2016

Agania napisał(a)

Proszę Baś, tak szybciutko chciałabym podziałać w ogrodzie, kiedy to będzie, pogoda ma mnie w nosie...

Hej Aganiu pogoda przyjdzie do Nas szybciutko - niespodziewanie z dnia na dzień.Buziaki ślę.
sylwia_slomc... 21:30, 11 mar 2016

Podobno od środy mo być pikna wiosenka
Agania 22:15, 11 mar 2016

BASIA8 napisał(a)

Hej Aganiu pogoda przyjdzie do Nas szybciutko - niespodziewanie z dnia na dzień.Buziaki ślę.

Mam nadzieję....bo lało, na ogröd mam tylko czas w weekend, ziemia pod kwiaty jednoroczne łąkowe jeszcze pozostaje do czyszczenia z perzu przez nas, najemni pracownicy przez dwa lata kopali na pokaz, bo perz został...sami musimy sobie wyplewić pole pod wysiew kwiatów łąkowych
Agania 22:22, 11 mar 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Podobno od środy mo być pikna wiosenka

Jak od środy, to dobrze, może w jakiś wianek poczynię na święta i dom ogarnę, ogród musi poczekać, bo za grząsko jest i słoneczka mi brakuje i jak tu się cieszyć z wiosny
marzena 22:52, 11 mar 2016

piękne zdjecia z Dolomitów i pewnie super przeżycia
kasiek 09:15, 13 mar 2016

Agania napisał(a)

Masz tak jak ja Basiu, też kocham góry, dlatego tak bardzo uwielbiam sporty zimowe, bo w otoczeniu gór bardzo dobrze się czuję

Piekne zdjęcie z piekną dziewczyną - całuje Agaciu
yolka 09:27, 13 mar 2016

Super widoków zażywasz no i te sporty zimowe, też lubię, choć w tym roku zamiast nart była grypa i jeszcze jakieś pogrypowe stany - czekam na wiosnę może będzie lepiej
Pozdrawiam i udanego wypoczynku
Ala106 10:27, 13 mar 2016

Góry cudowne, widoki zapierają dech w piersiach. I ta ruda czupryna tak pięknie rozświetla szarość nieba . Cudnie.
Ściskam, pozdrawiam, macham.
Agania 16:29, 13 mar 2016

marzena napisał(a)
piękne zdjecia z Dolomitów i pewnie super przeżycia

Oj, tak , oj tak, Marzenko to najlepszy sposób na ten okres przejściowy pomiędzy zimą, a wiosną