Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 12:22, 14 mar 2016

Katkak napisał(a)
Agatko u Ciebie jak swykle zschwycajaco. Masz na sumieniu conajmniej jedno moje chciejstwo, zacznijmy od derenia jadalnego Variegata .

Ja też nie mogę się z tego wyleczyć z chciejstwa oczywiście, ale szczęście mnie spotkało, w końcu znalazłam przebiśniegi

Agania 12:25, 14 mar 2016

Piotr_ napisał(a)
Ale u cb się dzieje same cudeńka

Cudeńka u mnie, dziękuję Piotr
anka_ 12:26, 14 mar 2016

Agania napisał(a)

Ania juz kiedyś pytałaś...

Ja wiem, ale to moja postępująca skleroza. A nie mogłam znaleźć.
Chodzi za mną twój pomysł z trzema pendulami i tak się przyglądam wszystkim smutaskom.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Agania 12:28, 14 mar 2016

BASIA8 napisał(a)

Aganiu Kochana przebieram nóżkami na takie widoki u Nas w Dolinie lada dzień też będą cieszyły oczęta Buziaki.

Basiu krokusiki kwitną u nas już od dwóch tygodni u Was może klimat zimniejszy, z pewnościę się doczekasz na swoje pierwsze fioleciki
Agania 12:30, 14 mar 2016

anka_ napisał(a)

Ja wiem, ale to moja postępująca skleroza. A nie mogłam znaleźć.
Chodzi za mną twój pomysł z trzema pendulami i tak się przyglądam wszystkim smutaskom.

Ten pomysł z tymi pendulami wpadł Ci do głowy i nie chce wylecieć Bohemiki są chyba chudsze od świerków serbskich
BASIA8 13:58, 14 mar 2016

Agania napisał(a)

Basiu krokusiki kwitną u nas już od dwóch tygodni u Was może klimat zimniejszy, z pewnościę się doczekasz na swoje pierwsze fioleciki

Aganiu u Nas faktycznie klimat zimniejszy - dodatkowo jeszcze rosną w miejscu gdzie słoneczka mało. Ja czekam z utęsknieniem na nie a jesienią planuję powiększyć areał krokusowy Buziaki.
Dominika11 14:03, 14 mar 2016

i wiosna u Ciebie
przebisniegi urocze
Mala_Mi 17:44, 14 mar 2016

Agania napisał(a)

Szu, szu było udane wyjechaliśmy na wielkie śniegi, w Dolomitach akurat dosypało śniegu pod deski...według Ski pasu zrobiłam 125 km, nasz młody kolega na nartach w tamtym roku zrobił 320 km, ale jadł śniadanie w gondoli, nikt do tej pory go nie pokonał...ja jeżdzę dla relaksu, gór i z pasji do zabawy na snowboardzie

Pomidorlandia...nie znałam....dziękuję za podpowiedź

Fitnes, a raczej stretching dla mnie teraz jest wskazany, bo mięśnie zmęczone

To ja z Twoim kumplem bym się zaprzyjaźniła..... tylko ja muszę czasami siku Cywilizowanie

Powrót w deszcz po takich widokach to koszmar.. ale sie poprawia

Wianek na drzwi zajefajny
sylwia_slomc... 10:12, 15 mar 2016

Agania napisał(a)

Zielone mogę dołóżyć, ale nie mam co...co masz na myśli?...mogę tylko bukszpan, ale magnolia to nie zwiastun świąt wielkanocnych....tylko wiosny.....

listki barwinka ładnie się prezentują o tej porze roku na przykład
katel 13:06, 15 mar 2016

Ślicznie Ci ten wianek wyszedł .