Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 15:34, 22 mar 2016

Kasya napisał(a)

napisz mi maila na pw to ci wysle

Ten sobie wybrałam...dziękuję Kasiu
Kasya 15:35, 22 mar 2016

Agania napisał(a)

Ten sobie wybrałam...dziękuję Kasiu

no sliczny, teraz juz sie nie da ciebie pomylic z nikim
Napia 16:18, 22 mar 2016

Poczytałam o porządkach i muszę przyznać, że 20 reklamówek suchych traw zrobiło wrażenie u mnie nie uzbierałaby się ani jedna
Pięknie wiąz zaczyna i tylko szkoda, że wymaga aż tyle pielęgnacji. Z drugiej strony za jego urodę można mu to wybaczyć
Gabriela 18:51, 22 mar 2016

Czekam na Twoje magnolie piękne, a tu ziąb. Dokupujesz jakieś i w tym roku? Jak widziałaś, poszłam w oczary i świdośliwy, o bylinach nie wspominając i muszę się zadowolić tylko czterema magnoliami.
Agania 08:07, 23 mar 2016

Kasya napisał(a)

no sliczny, teraz juz sie nie da ciebie pomylic z nikim

Taa....Agania klonami malowana
Agania 08:14, 23 mar 2016

Napia napisał(a)
Poczytałam o porządkach i muszę przyznać, że 20 reklamówek suchych traw zrobiło wrażenie u mnie nie uzbierałaby się ani jedna
Pięknie wiąz zaczyna i tylko szkoda, że wymaga aż tyle pielęgnacji. Z drugiej strony za jego urodę można mu to wybaczyć

biedne są te wiązy....mszyce bardzo je atakują wiosną, a potem jesienią, tutaj chemia to jedyna skuteczna droga.

sprzatania jeszcze nie skończyłam w ogrodzie, jeszcze zostają do zbierania liście jesienne i igły po sosnach.
Agania 08:30, 23 mar 2016

Gabriela napisał(a)
Czekam na Twoje magnolie piękne, a tu ziąb. Dokupujesz jakieś i w tym roku? Jak widziałaś, poszłam w oczary i świdośliwy, o bylinach nie wspominając i muszę się zadowolić tylko czterema magnoliami.

Ja też czekam z utęsknieniem na tę prawdziwie zieloną wiosnę, spokojnie posprzątam ogród, tylko ta pogoda nie odpuszcza...na wysieewy bylinek, a o warzywkach nie wspomnę, juz powinny kiełkować.

Magnolii nie dokupuję..chociaż nowe odmiany kuszą np. Magnolia 'Daybreak', miejsca już brakuje w ogrodzie, ja drzewa mam już prawie wszystkie obsadzone...zostały mi tylko do zdobycia dwa kolony cynamonowe Acer griseum i różowy pensylwańczyk

Bardzo cenię sobie twoje owocowe wybory i nasadzenia, ja posadziłam kilka owocowych drzew i wszystko albo się połamało, albo przemarzło, albo korzenie pogniły...straciłam zapał i chęć powtarzania nasadzeń, nie mam jak nawozić więcej ziemi pod nowe nasadzenia, żeby tworzyć kolejny podwyższone rabaty...odpuszczam...ale skrzynki na warzywka będą
07_Rene 10:25, 23 mar 2016

Ostatnio też mam chęć na jakąś magnolię u mnie dopiero dwie. Pewnie najlepiej kupować jak kwitną? Brakuje mi kwitnących drzew wiosną...
Energetyczny avatarek
Milka 14:48, 23 mar 2016

Agania napisał(a)

Ja też czekam z utęsknieniem na tę prawdziwie zieloną wiosnę, spokojnie posprzątam ogród, tylko ta pogoda nie odpuszcza...na wysieewy bylinek, a o warzywkach nie wspomnę, juz powinny kiełkować.

Magnolii nie dokupuję..chociaż nowe odmiany kuszą np. Magnolia 'Daybreak', miejsca już brakuje w ogrodzie, ja drzewa mam już prawie wszystkie obsadzone...zostały mi tylko do zdobycia dwa kolony cynamonowe Acer griseum i różowy pensylwańczyk

JA tę magnolie kupię i klony tez mam na liście
kasiek 20:14, 23 mar 2016

Agania napisał(a)

Taa....Agania klonami malowana

Klonami i magnoliami - to znaki rozpoznawcze Twojego ogrodu Choć najbardziej podobał mi się rudasek z charakterkiem