Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Urszulla 13:34, 19 sie 2016

pięknie wykonane skrzynie
malgorzata_s... 15:25, 19 sie 2016

Ale będzie szal warzywny w przyszłym sezonie
Anda 15:34, 19 sie 2016

Agania napisał(a)

Moje typy się potwierdzają...nie wiem co ja zmieszczę na 4 skrzynkach, ale na tym terenie jeszcze
łąkę kwietną tutaj chcę i studnię z pergolą różaną, to myśl projektowa moja, drzemiąca od początków
budowy domu...och kiedy ja ten mordor w cud zamienię?;(

Cztery skrzynie to wcale nie tak mało. Ja mam dwie i co prawda przetworów robić z tej ilości nie mogę, ale ogórki to nawet sąsiadom rozdaję. Sałaty przejeść nie mogliśmy Mam własną marchew i cebulę. Pomidorów też dużo, tylko że jeszcze zielone.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Agania 16:27, 19 sie 2016

Urszulla napisał(a)
pięknie wykonane skrzynie

Niech tylko długo wytrzymają
tak jak floksy płomykowe

Agania 16:29, 19 sie 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ale będzie szal warzywny w przyszłym sezonie

Tak w przyszłym...cenię sobie zdrową kuchnię

Asrty zaczynają kwitnąć, mam takie giganty, chcę malutkie, brakuje mi najniższego piętra

mam wyskie byliny, lubie je, ale brakuje mi malućkich
Agania 16:35, 19 sie 2016

Anda napisał(a)

Cztery skrzynie to wcale nie tak mało. Ja mam dwie i co prawda przetworów robić z tej ilości nie mogę, ale ogórki to nawet sąsiadom rozdaję. Sałaty przejeść nie mogliśmy Mam własną marchew i cebulę. Pomidorów też dużo, tylko że jeszcze zielone.

To całe szczęście, przewiduję radość z uprawy skrzynkowej

Bardzo mi zależy na urodzie tego miejsca
Języczka pomarańczowa, w tym sezonie cudna

Gardener27 17:13, 19 sie 2016

Czekałem na Twoje wrzosowisko Już prawie kwitnące wiec jesień nastała
Bukietowe u Ciebie ogromne Mocno przycinasz na wiosnę ?
Anda 17:21, 19 sie 2016

Agania napisał(a)

To całe szczęście, przewiduję radość z uprawy skrzynkowej

Bardzo mi zależy na urodzie tego miejsca
Języczka pomarańczowa, w tym sezonie cudna

Będzie pięknie, tak czuję
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Agania 17:57, 19 sie 2016

Gardener27 napisał(a)
Czekałem na Twoje wrzosowisko Już prawie kwitnące wiec jesień nastała
Bukietowe u Ciebie ogromne Mocno przycinasz na wiosnę ?

Wrzosy już prawie...jeszcze plewię, te stare w aleji świerkowej, może zdążę pokazać

Bukietowe staram się kulkować najmocniej, dużo dosadziłam moich patyków, są trzyletnie i dwuletnie...tnę
jak najmocniej...ale starych takich zgrubiałych łodyg nie tnę tak nisko

Agania 18:31, 19 sie 2016

Anda napisał(a)

Będzie pięknie, tak czuję

Teraz to w to uwierzę...szukaliśmy od dwóch dni naszego kota Mańka...w końcu jest...po dwóch dniach poszukiwań i nawoływaniach, po sąsiadach też, chował się zapewne w garażu...w końcu jest

risotto też już w końcu zjedzone