Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 18:38, 19 sie 2016

Mańkowe przygody i powroty domowe

Jesteśmy szczęśliwi, przeczesaliśmy cały ogród, okolice i przepytaliśmy sąsiadów ...Maniuś się znalazł,
garaże są zagrozeniem, jak wam zginie kot, sąsiad z garażem musi go otworzyć, tylko dajcie mu znać i kot się
znajduje od razu
Sebek 19:14, 19 sie 2016

Ja rozumiem radość z powrotu kota, ale żeby od razu rizotto mu dawać? Ja nawet nie jem tak wykwintnie
AgnieszkaW 19:20, 19 sie 2016

Piękne ogrodowe fotki nam serwujesz. dobrze, że Maniek się znalazł, mojej Mimi już niestety nie ma
Buziaki
Anda 19:21, 19 sie 2016

Ciesze sie razem z Toba Maniek sliczny. Jedzonko wyglada przepysznie. Bardzo lubie risotto.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Kasya 19:31, 19 sie 2016

Agania napisał(a)

Teraz to w to uwierzę...szukaliśmy od dwóch dni naszego kota Mańka...w końcu jest...po dwóch dniach poszukiwań i nawoływaniach, po sąsiadach też, chował się zapewne w garażu...w końcu jest

oj wyobrazam sobie zmartwienie...
dobrze ze sie znalazl
moja Kicia na szczescie nie opuszcza dzialki a w ogole najchetniej chodzi przy nodze swojego kochanego pana
renatamama3 19:44, 19 sie 2016

Na cukinię szkoda miejsca w skrzyni ,ja posadziłam w tym roku w skrzyni i tak się rozpanoszyła ,że całą skrzynie zajmuje ,fasolkę zagłuszyła ,a ja chyba zacznę cukinią handlować ,dobrze że cukinie lubimy ,zupa krem z cukinii ,leczo ,makaron z łososiem i z cukinią mega pyszny .
Agania 19:44, 19 sie 2016

Sebek napisał(a)
Ja rozumiem radość z powrotu kota, ale żeby od razu rizotto mu dawać? Ja nawet nie jem tak wykwintnie

Gdyby kot się nie znalazł, nawet risotto, by nie przeszło, u nas koty tego nie jadają...ale my tak

Agania 19:56, 19 sie 2016

AgnieszkaW napisał(a)
Piękne ogrodowe fotki nam serwujesz. dobrze, że Maniek się znalazł, mojej Mimi już niestety nie ma
Buziaki

Maniek się znalzł, to były dwa dni poszukiwań, wołałam i przeczesywałam każdy milimetr w ogrodzie, sąsiadów
prosiłam o ciszę i otwarcie garaży, pomogoło
Cały czas myślę o Twojej kotce, i cały czas tulę Cię w stracie
Buź
AgataP 19:56, 19 sie 2016

Agania napisał(a)

uszczeniamy folią kubełkową

ja zamawiałam potrzebne materiały, eM taperuje...szybko mu to idzie

pomału układamy i przymierzamy

Agata a na dnie położyłaś siatkę? Ja za moment też będę robić skrzynie i nie wiem czy siatka na krety wystarczy czy szukać jakiejś innej...
Agania 20:05, 19 sie 2016

Anda napisał(a)
Ciesze sie razem z Toba Maniek sliczny. Jedzonko wyglada przepysznie. Bardzo lubie risotto.

Kotki mam teraz pod szczególną uwagą
Alaska trzyma się moich kolan...teraz to jest ekstremalna fotka