Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 20:32, 19 kwi 2017

Gosiek33 napisał(a)
wrrrrrrr lubię śnieg ale zimą, dołuje mnie ta pogoda u mnie mrozy załatwiły sporo roślin u Ciebie ciężki śnieg

- ciężkie jest życie ogrodnika

Zimie mówimy do widzenia definitywnie, niech sobie istnieje na lodowcach
Agania 20:37, 19 kwi 2017

mira napisał(a)
Kiedyś buszowałam u Ciebie a teraz widzę bratusie pod śniegiem brrr one sobie poradzą ale magnolii żal - co zrobić

pozdrawiam

Bratusie odkopałam, ciekawe kupiłam takie falbankowe... orlików i serduszek szkoda, ale będą za chwile inne kwiatki..stokrotki i tak za xhwilę zastąpią pelargonie
Magnolia miała ciężko, ale kwitła przez 4 tydodnie...zdjęcia som
Agania 20:42, 19 kwi 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Aguś stopnie szybko tylko co już załatwione to załatwioneBuziaki

Trudno moje magnolie jescze nie powiedziąły, że to koniec
buzilek
Agania 20:48, 19 kwi 2017

Justyna napisał(a)
Kurcze, niby mieszkamy nie tak daleko, a taka różnica w warunkach pogodowych.
Gapię się na zdjęcia z niedowierzaniem. Pamietam, zeu nas kiedyś w maju spadł śnieg.

Mam za sobą gorsze ataki zimy, pamiętam, jak buczałam, kiedy wywaliło mi sosnę, złamało odgałęzienie jałowca Horstmen, złamało kaltalpę, sosna leży wzdłuż oczka i tworzy pomost, katalpa odbiła nowymi trzema gałazkami, Horstmen nadal trzyma pion

Zima najmocniej uderzyła, w Radomiu i Częstochowie, powinnam się cieszyć
buziam Justynko w oczekiwanieu na słeczeczne pełne nadziei dni
Ivvvona 20:58, 19 kwi 2017

Widzę że i do Ciebie zima zawitała. U nas dzisiaj była biała masakra. Połamane drzewa i mniejsze roślinki. Na szczęście już topnieje.
Cieszę się że zawilce się przyjęły, niebawem będziesz mieć zawilcowy dywanik
Piotr_ 21:00, 19 kwi 2017

I zimowo wiosenne foto nawet u cb ehh ta pogoda niszczy wiosnę ;(
jak lotosik się miewa
Madzenka 22:56, 19 kwi 2017

Warczę regularna zima!
07:59, 20 kwi 2017
az jestem ciekawa tej niespodzianki ..to moze byc interesujące ...jakoś na jej fotke nie trafiłam

w zeszłym roku wsadziłam na jedna rabatę 40 szachownic i wyszło 4 szt raptem ...a w tym widzę ze wyszło z 10 szt ...ale zupełnie nie tam gdzie sadziłam ...poroznosiłam wraz z przerowadzkami roslin sadząc ze juz szachownic tam nie bedzie ...skoro nie wyszły w pierwszym sezonie

laurowisnia 08:41, 20 kwi 2017

Justyna napisał(a)
Kurcze, niby mieszkamy nie tak daleko, a taka różnica w warunkach pogodowych.
Gapię się na zdjęcia z niedowierzaniem. Pamietam, zeu nas kiedyś w maju spadł śnieg.

To ja mam jeszcze większe oczy, u mnie padał śnieg ale wszystko się topiło, trawka była cały czas zielona.
Jeszcze jedna noc i będziemy oceniać szkody.
Dokopałam się do kuchni, dopracowana w każdym szczególe, podoba mi się i czytam, że to nie koniec.
Agania 10:49, 20 kwi 2017

Ivvvona napisał(a)
Widzę że i do Ciebie zima zawitała. U nas dzisiaj była biała masakra. Połamane drzewa i mniejsze roślinki. Na szczęście już topnieje.
Cieszę się że zawilce się przyjęły, niebawem będziesz mieć zawilcowy dywanik

Na ten dywanik z zawilców trochę poczekam, bardzo się z nich cieszę
Zimie mówimy jednogłośnie stop!