Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Margarete 15:26, 13 paź 2017

Przyszłam Agatko na twoje klony w jesiennych kolorach i inne piekne jesienne foty - i nie zawiodłam sie, widze że niektóre drzewa juz zaczynaja "łapać" jesienne kolory, ale wciąz jeszcze u ciebie zielono i duzo innych kwitnacych masz.
Piekny ogród

Jak ci sie uda przezimowac Vertigo albo Rubrum to krzycz głosno tu na forum w jaki sposób - ja próbowałam w garażu którejś zimy ale porazka ...
danuta_szwajcer 16:36, 13 paź 2017

Agania napisał(a)

Gosia u mnie słoneczko i Ksawery z deszczem, pogoda nie rozpieszcza...latam w kurteczce z kapturem
i coś tam zawsze dziubnę, posadzę, posieję, zagrabię
i leci...czasu jednak brakuje, widoczki są i nimi się cieszmy

Oj to Twoje widoczki) Cudne czytam o nowych zakupach Ogrodowe zakupy zawsze cieszą Słoneczka życze
Urszulla 22:14, 13 paź 2017

Mega widoki to wszystko twoje drzewa?
Margarete 12:58, 14 paź 2017

Agata masz dużo drzew u siebie więc może masz doświadczeń więcej niż na - ratować chce moje ukochane drzewo a nie wiem jak. Zajrzyj do mnie na wątek - może coś doradzisz
Agania 17:47, 14 paź 2017

Margarete napisał(a)
Przyszłam Agatko na twoje klony w jesiennych kolorach i inne piekne jesienne foty - i nie zawiodłam sie, widze że niektóre drzewa juz zaczynaja "łapać" jesienne kolory, ale wciąz jeszcze u ciebie zielono i duzo innych kwitnacych masz.
Piekny ogród

Jak ci sie uda przezimowac Vertigo albo Rubrum to krzycz głosno tu na forum w jaki sposób - ja próbowałam w garażu którejś zimy ale porazka ...

Małgosiu jeszcze bardziej widać jesień u mnie, barwy więcej nasycone kolorem
Vertigo mam w ilości 3 sztuk, zdumiewa mnie fakt z obserwacji, że ta trawa tak mocno przyrasta w jednym sezonie
Agania 17:54, 14 paź 2017

danuta_szwajcer napisał(a)

Oj to Twoje widoczki) Cudne czytam o nowych zakupach Ogrodowe zakupy zawsze cieszą Słoneczka życze

Danusiu wodoczki są naszym wyjątkowym szczęściem, trafiło nam się miejsce na ziemi i nie ukrywam, że kocham góry, mam namiastkę z realizacji marzeń o bliskości gór

Te zakupy to dla mnie zdobycze jak łowy, polowoanie...trochę to potrwało, jak patrzę teraz łatwiej kupić odmianowe derenie jadalne, niż kilka lat wstecz, bardzo się z nich cieszę
Agania 17:58, 14 paź 2017

Urszulla napisał(a)
Mega widoki to wszystko twoje drzewa?

Ula wszystkie drzewa nie są moje, ale jeśli otoczenie jest spójne to efekt robi wrażenie jakby wszystkie drzewa były moje, jest w pobliżu na wyższym pułapie dom, który wyrósł jak grzyb po deszczu i zagarnął widokiem wszystkie drzewa...taki dominant...obserwator wszystkiego, w sumie piękny dom na wzgórzu
Agania 18:00, 14 paź 2017

Margarete napisał(a)
Agata masz dużo drzew u siebie więc może masz doświadczeń więcej niż na - ratować chce moje ukochane drzewo a nie wiem jak. Zajrzyj do mnie na wątek - może coś doradzisz

Małgosiu co tam się u Ciebie stało, smutno mi się od razu robi, ale lecę Ci coś poradzić...tylko wezmę apteczkę
Agania 18:06, 14 paź 2017

Dzisiaj była dziwna pogoda...słoneczko było od rana, więc wyszłam do ogrodu bez popełnienia falstartu

Miło delikatnie podziubałam, eM kosił, żeby zebrać liście i ostatnie prace w ogrodzie mogę uważać za udane
Posadzone wcześniej cytowane odmianowe derenie jadalne
Agania 18:32, 14 paź 2017

Druga dekada października przed nami

w środku metasekwoja Goldrusch