Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

gusiarz 19:47, 14 sty 2014

Agatko - macham... a może gdzieś na nartki/dechę kiedyś razem pojedziemy??
Agania 19:53, 14 sty 2014

finka napisał(a)
Witaj Aganiu. Dziękuję za tych kilka chwil na stoku Piękny i dojrzały ogród stworzyłaś. Do zobaczenia, mam nadzieję, w sezonie ogrodniczym w pięknych ogrodowiskowych ogrodach ...a może wybierzesz się do Wojsławic w lipcu na Święto Liliowców Hemeromanię ?

Nawet nie nie wiesz Martuś, jak ja o tym marzę, Hemeromania.................Hemeromania........Święto Liliowców..............Wojsławice, aż krwawią mi dziąsła i pękają usta od zagryzania na samą myśl jak u wygłodniałego wilkołaka, tak mnie tam ciągnie

Namawiałam mojego eM już do tej wycieczki latem, bo jesteśmy w tym czasie na urlopie, ale on wie co robi, bo jak by mnie tam zawiózł, to ja bym szaleju dostała, na widok tych łanów pełnych liliowców, kasa by wypłynęła, a ja bym za samochodem chyba leciała, bo miejsca w aucie by dla mnie zabrakło, byłyby tylko liliowce

a póki co to wklejam sobie Twoją niezawodną instrukcję kancikową, bo popracować nad moimi muszę

https://www.ogrodowisko.pl/watek/647-zielony-punkt-ogrod-finki?page=108#post_6

malgorzata_s... 20:39, 14 sty 2014

Hej Agatko ja też nie byłam jeszcze w Wojsławicach a chętnie bym pojechała Może jakiś weekendowy wypadzik??? Buziolki.
Luki 20:50, 14 sty 2014

Ojj hemeormania to też moje plany Tylko z Wojsławicami to nie wiem co wybrać różaneczniki w maju czy liliowce w lipcu, trudny wybór. Najlepiej jechać dwa razy
Jeszcze jak dodam walkę z samym sobą o nie kupowanie kolejnych lili, teraz liliowców to aż człowieka skręca Mimo to liliowców nie odpuszcze, zbyt piękne są
Agania 20:53, 14 sty 2014

ewsyg napisał(a)
Fajnie mieliście w Białce. Ja już babcia i mus był szyć strój bałwanka dal wnusia na przedstawienie. A magnolie są piękne, popieram powinny być w każdym ogrodzie.

Ewuś, w Białce było słońce, spotkanie, jazda i wielka zabawa, czyli ogólnie wielkie balowanie na śniegu, a twój wnusiu na pewno był najfajnieszym bałwankiem na przedstawieniu

Magnolie................. czekam z niecierpliwością na te kwiaty
Agania 20:55, 14 sty 2014

kasiek napisał(a)
No jak ochłonełas z wyjazdu ?
Buziole zostawiam i info u siebie co che nabyć na wiosnę

Lecę do Ciebie
Agania 21:25, 14 sty 2014

gusiarz napisał(a)
Agatko - macham... a może gdzieś na nartki/dechę kiedyś razem pojedziemy??

Coś czuję, że rodzinka Gusiarzy czuje niedosyt, a tak naprawdę, to chyba Wasz mały zuch, jak zobaczyłam na filmiku jak Kacperek jeździ i szybko się podnosi z upadku i dawaj sunie na dół, to wyglądało jak film nagrany w szybkim tempie, a co za tym idzie, konieczne są dalsze treningi, wyjazdy i szlifowanie jazdy

Oczywiście, postępujemy identycznie, będziemy jeździć kiedy tylko będzie okazja, Agnieszko zapraszamy Was na wspólne wypady, może już w sobotę tj. 25 stycznia, kolejna Białka
kasiek 21:25, 14 sty 2014

Agatko, pozdrawiam i zostawiam Ci linka na pv
Agania 21:26, 14 sty 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Hej Agatko ja też nie byłam jeszcze w Wojsławicach a chętnie bym pojechała Może jakiś weekendowy wypadzik??? Buziolki.

Będę truła eM, ale on jest na razie na nie
Agania 21:41, 14 sty 2014

Luki napisał(a)
Ojj hemeormania to też moje plany Tylko z Wojsławicami to nie wiem co wybrać różaneczniki w maju czy liliowce w lipcu, trudny wybór. Najlepiej jechać dwa razy
Jeszcze jak dodam walkę z samym sobą o nie kupowanie kolejnych lili, teraz liliowców to aż człowieka skręca Mimo to liliowców nie odpuszcze, zbyt piękne są

Łukasz stoimy przed trudnymi wyborami, dla mojego eM to za daleko, jak dla mnie to całkiem blisko, ale trzeba sobie dozować te nasze chciejstwa, zgodzę się z Tobą, że najlepiej być na dwa razy

Ja chciałabym oblecieć Krzywaczkę, Pisarzowice i Wojsławice, ale jeszcze schody w domu robię i może się okazać, że nigdzie nie pojadę, bo kosztorys i wycenę poznam dopiero w tą sobotę i to mnie może zwalić z nóg i przywrócić z bujania w niebie na ziemię, a ja rozsądna to raczej nie jestem jak pomyślę
o ogrodzie

ale liliowce jako ta kusicielka zostawiam i życzę Ci udanego wypadu do Wojsławic