Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 21:43, 14 sty 2014

kasiek napisał(a)
Agatko, pozdrawiam i zostawiam Ci linka na pv

Dziękuję Ci kwiatuszku
Luki 21:51, 14 sty 2014

To co w liliwocach najbardziej lubie to moment gdy kwitnie więcej kwaitów, uwielbiam ten widok.
Z wyjazdów zobacze co wyjdzie, ale kilka odbyć się musi, to moje postanowienie. Liliowce i tak będę zamawiał i chyba wiem jak w ewentualnie zaradzić na nieudany wyjazd do Wojsławic ( tfu tfu oczywiście) Może to nie takie łany jak w Wojsławicach, ale byłabyś ogromnie zachwycona i na dodatek bardzo blisko Krakowa
Ze schodami znam ból bo do dzisiaj siostra mi wypomina co jej wymyśliłem w domu, a teraz po wybudowaniu nie ma wyjścia i schody trzeba zrobić... 17 metrów samej balustrady chyba dużo mówi
kasiek 21:52, 14 sty 2014

Agania napisał(a)

Dziękuję Ci kwiatuszku

nie no Agatka, tak jak Ty to nawet eMus mi nie słodzi
Dobranoc Kociaku
Agania 22:05, 14 sty 2014

Luki napisał(a)
To co w liliwocach najbardziej lubie to moment gdy kwitnie więcej kwaitów, uwielbiam ten widok.
Z wyjazdów zobacze co wyjdzie, ale kilka odbyć się musi, to moje postanowienie. Liliowce i tak będę zamawiał i chyba wiem jak w ewentualnie zaradzić na nieudany wyjazd do Wojsławic ( tfu tfu oczywiście) Może to nie takie łany jak w Wojsławicach, ale byłabyś ogromnie zachwycona i na dodatek bardzo blisko Krakowa
Ze schodami znam ból bo do dzisiaj siostra mi wypomina co jej wymyśliłem w domu, a teraz po wybudowaniu nie ma wyjścia i schody trzeba zrobić... 17 metrów samej balustrady chyba dużo mówi

Luki tfu, tfu oczywiście, ja też tak, nie chcę zapeszać, a gdzie Łukasz gdzie, napisz mi tu zaraz no, no proszę, bo mnie rozerwie z niecierpliwości gdzie to może być, hmmm, no gdzie...... gdzie? sa Liliowce koło Krakowa, czy ty piszesz o szkólce Bergenia, może

aż o schodach nawet zapmniałam na chwilę

ale już mi świadomość wróciła u mnie podobnie, kuta balustrada ma by c i do tego częściowo ręcznie kute elementy mają być
gusiarz 22:05, 14 sty 2014

Agatko, niestety najbliższe dwie soboty zajęte... jedna to moje imieniny, druga, Kacper ma zawody ligowe karate... ale jestem dobrej myśli, że jakoś się jeszcze dogadamy
Luki 22:07, 14 sty 2014

To uchyle rąbka tajemnicy... pw
Pszczelarnia 22:09, 14 sty 2014

Łukaszu, jeszcze są trawy jesienne. Prawdziwy spektakl w Wojsławicach. Kocham to miejsce.
Agania 22:12, 14 sty 2014

gusiarz napisał(a)
Agatko, niestety najbliższe dwie soboty zajęte... jedna to moje imieniny, druga, Kacper ma zawody ligowe karate... ale jestem dobrej myśli, że jakoś się jeszcze dogadamy

Będę Ci podawać z wyprzedzeniem terminy na pw, jeździmy też na Śnieżnicy w Kasinie Wielkiej, znacie
ale dopóki śnieg nie spadnie to jazdy nie ma

Dziekuję za cytronelkę

wielki buziak
Agania 22:13, 14 sty 2014

Luki napisał(a)
To uchyle rąbka tajemnicy... pw

Luki, bo już mi lilowcowa gorączka wzbiera, ale podkręcasz atmosferkę, no dawaj mnie tu na pw te niusy
Agania 22:15, 14 sty 2014

Pszczelarnia napisał(a)
Łukaszu, jeszcze są trawy jesienne. Prawdziwy spektakl w Wojsławicach. Kocham to miejsce.

I co jeszcze Pszczółko, Ty do mojego eM się musisz zwrócić, co by mnie do Wojsławic zabrał