Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Katkak 17:21, 14 sty 2018

Agatko ogród masz zachwycający nawet teraz. Taka bezśnieżna zima nie jest najłaskawsza dla ogrodów jeśli chodzi o urodę, a u Ciebie zawsze pięknie. Sójki się u mnie pokazują, ale dwóch na raz nie widziałam . Buziaki .
Kindzia 09:28, 15 sty 2018

Pozdrawiam w Nowym Roku Agatko
Ogród ładny, to i zdjęcia ładne Zresztą Ty jesteś z Tych widzących głębiej...
Dominika11 08:09, 18 sty 2018

Agatko dzieki za fotkę
laurowisnia 08:39, 18 sty 2018

Dziś styczniowy ogród już chyba odmieniony, a ma sypać więcej.
Pozdrawiam i ściskam noworocznie.
Monia81 18:06, 19 sty 2018

Agatko mam pytanko, bo Ty masz duży drzewostan u siebie, czy masz drzewo kolumnowe rosnące bardzo wąsko, szukam czegoś na moją rozchodnikową, jak na razie został mi bez czarny black tower, ale może masz coś godnego polecenia
Iwk4 18:25, 19 sty 2018

Moni, a może buk kolumnowy? Dawyck Gold lub Dawyck Purple?
Monia81 18:29, 19 sty 2018

Iwk4 napisał(a)
Moni, a może buk kolumnowy? Dawyck Gold lub Dawyck Purple?

Iwonko jak masz chwilkę wpadniesz do mnie to wąska rabata 16,5 długa na 1,90 szeroka z tyłu już mam posadzone thuje, czyli już trochę miejsca odpada...
Agania 19:23, 19 sty 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Twój ogród jest piękny nawet jak zima taka byle jaka, w tęsknocie do wiosny i słonka się integruję
Piękne ma proporcje ogród pomiędzy zimozielonymi , a liściastymi roślinami i to oczko tak naturalnie wtopione

Sylwia słonka coraz więcej...te proporcje ważne...trawy przełamują każdą granicę
Agania 19:26, 19 sty 2018

jolanka napisał(a)
U Ciebie jak zawsze urokliwie. Poczochrane trawy są piękne.
Pozdrzwiam noworocznej[/quoFajnie, że trawy spełniają swoją rolę, ale wydaje mi się, że ogród bez traw dzisiaj nie istnieje
Agania 19:37, 19 sty 2018

Urszulla napisał(a)

Świetny pieniek na rojniki o trawniku też dziś tak samo pomyślałam. Niestety przymrozki zniszczą wszystkie obecne pąki.

Lubię te suche brązowe badyle zimą jak są zimozielone w pobliżu. I to czekanie na wiosnę powoduje że wstępują nowe siły i chęci do pracy w ogrodzie. Osobiście jesienią mam dosyć koszenia.

W przyszłym tyg wrzucę już jakieś metamorfozy to zapraszam.

Rojniki można super wykorzystać w dekoracjach...nigdy o nich tak nie myślałam, ale wiele widziałam

Lubisz brązowe badyle, bo masz ich niewiele, ale dopóki jestem z eM i on ze mną to lubimy je w takiej ilości