Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Nallar 00:30, 25 sty 2018

Kochana Agatko, pytałaś u mnie w wątku o wianuszki. Do tego jeszcze nie dojrzałam
Jeżeli chcesz podpatrzyć, może dopytać to podam Ci link do dziewczyny która robi cudowności.
http://srebrnaagrafka.pl/sklep/kosolka
Te piękne wianki robi Ola, która ma też wątek na Ogrodowisku, pokazywała mnóstwo razy.
https://www.ogrodowisko.pl/watek/4745-kosolkowa-pasja?page=816
Szkoda że nie mogę bardziej pomóc. Może i kiedyś się wezmę za wianuszki ale na ten czas nakręcona jestem na foam i zimną porcelanę.
Buziole przesyłam.
mirkaka 12:44, 26 sty 2018

U mnie już po śniegu, od paru dni +6
Byłam na obchodzie ogrodu widzę że powojniki trzeba ciąć bo już niektóre pąki zielone
ogrodula 10:30, 03 lut 2018

Witaj niesamowity ogród ,bardzo późno tutaj dotarłam.Jeszcze soboe trochę u Ciebie pospaceruję.
Agania 20:06, 03 lut 2018

gosika67 napisał(a)
Mnie też takie widoki by zaczarowały, ale ptaków mniej, bo szóstka kotów, chociaż ostatnio miałam mnóstwo gości na ogniku,koty się gdzieś zaszyły to i ptaki się pojawiły na wyżerkę.

Hey Gosiunia...moje ptaszki to gównie kosy, cieszę się nimi, bo to jak domownicy,. Dzisiaj zobaczyłam kosową piękność...moje koty teraz większość dnia przesypiają w domu
Agania 20:07, 03 lut 2018

Monia81 napisał(a)
Dziękuję Agatko...

Monia
Agania 20:08, 03 lut 2018

Urszulla napisał(a)
Zima zima i po zimie

Ula...prognozy zapowiadają powrót zimy, ale ja już w to nie wierzę

Agania 20:10, 03 lut 2018

Piotr_ napisał(a)
u cb zima i zima ale jaka cudna

Hallo, Piotr..nie mam już zimy, była krótko i czy ładna?...dla mnie za mało biała, ale niech będzie już wiosna
Agania 20:18, 03 lut 2018

Nallar napisał(a)
Kochana Agatko, pytałaś u mnie w wątku o wianuszki. Do tego jeszcze nie dojrzałam
Jeżeli chcesz podpatrzyć, może dopytać to podam Ci link do dziewczyny która robi cudowności.
http://srebrnaagrafka.pl/sklep/kosolka
Te piękne wianki robi Ola, która ma też wątek na Ogrodowisku, pokazywała mnóstwo razy.
https://www.ogrodowisko.pl/watek/4745-kosolkowa-pasja?page=816
Szkoda że nie mogę bardziej pomóc. Może i kiedyś się wezmę za wianuszki ale na ten czas nakręcona jestem na foam i zimną porcelanę.
Buziole przesyłam.

Nie wierzę, że nie dojrzałaś, jak takie cuda tworzysz, ale masz swoją artystyczną kręciołę
U Oli byłam, wskazówki otrzymałam, dziękuję za kontakt...Kosolkowe wianusie są przecudowne
Buź
Agania 20:19, 03 lut 2018

mirkaka napisał(a)
U mnie już po śniegu, od paru dni +6
Byłam na obchodzie ogrodu widzę że powojniki trzeba ciąć bo już niektóre pąki zielone

Dzięki za wskazówki...przycięłam...oby zima nie wróciła
Pozdrawiam
Agania 20:22, 03 lut 2018

ogrodula napisał(a)
Witaj niesamowity ogród ,bardzo późno tutaj dotarłam.Jeszcze soboe trochę u Ciebie pospaceruję.

Witaj Ula...cieszę się z Twoich odwiedzin...zapraszam częściej