Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 21:13, 03 lut 2018

Kasiu dziękuję za ciemierniki

po raz kolejny spróbuję je przezimować
Gardener27 21:34, 03 lut 2018

Prawie wiosennie ale wciąż zima. Od poniedziałku mocno na minusie i przelotne opady śniegu, co z tego wyjdzie ? zobaczymy Pozdrawiam z drugiej strony Wisły
Anabell 23:27, 03 lut 2018

Aganiu!
zobaczyłam ciemierniki u Ciebie i przypomniałam sobie że teraz mróz i miałam okryć a wczoraj robiłam swoim zdjęcia, ładnie kwitną na zewnątrz.

Ładnie prezentuje się ogród, jak na przedwiośniu a nie zimą.
Nallar 02:21, 04 lut 2018

Agania napisał(a)

Nie wierzę, że nie dojrzałaś, jak takie cuda tworzysz, ale masz swoją artystyczną kręciołę
U Oli byłam, wskazówki otrzymałam, dziękuję za kontakt...Kosolkowe wianusie są przecudowne
Buź

Widzisz jak się można pomylić?
Szkoda że Ola tak rzadko pokazuje swoje prace.

Chciałam zawołać zimie zegnaj, już mi się marzyła Marzanna a tu dupka za moim oknem robi się biało.
sylwia_slomc... 09:01, 04 lut 2018

Ciemierniki też mam dzięki Kasi bo dała cynk, że są Cieszą o tej porze bardzo U Ciebie też mgły były, ale chyba mniejsze, u nas było mlecznie normalnie. Oczar czaruje mocno Piękny jest. Mój jest bez frędzli. Mam ochotę wysadzić go w lasek, a na jego miejsce jakiś porządny czerwony dać.....jak dorwę to kto wieŚciskam gorąco i zachwycam się wciąż pięknym wrzosowiskiem
Sebek 09:47, 04 lut 2018

Piekne ciemierniki! Ja też je mega lubię w domu - szybciej przekwitają, ale potem są takie ładnie zielone - już miesiąc zdobią mi parapet
kasiek 12:51, 04 lut 2018

Przyjemność po mojej stronie - wszyskiego naj naj!
Pierwszy oczar jeszcze młodziutki ale ten drugi super! Kretowiny faktycznie niesamowite, ale u Ciebie natura bez granic więc i zwierzakowo jest
Mam nadzieję że ta aura to zapowiedz wiosny
Agania 21:20, 04 lut 2018

Gardener27 napisał(a)
Prawie wiosennie ale wciąż zima. Od poniedziałku mocno na minusie i przelotne opady śniegu, co z tego wyjdzie ? zobaczymy Pozdrawiam z drugiej strony Wisły

Część Przemku, właśnie zima się nie poddaje, na minusie nie miałam, ale ja takiej zimy bez zimy nie pamiętam i dobrze mi z tym...tylko trochę pruszy
Też pozdrawiam z drugiej strony Wisły
Agania 21:23, 04 lut 2018

Anabell napisał(a)
Aganiu!
zobaczyłam ciemierniki u Ciebie i przypomniałam sobie że teraz mróz i miałam okryć a wczoraj robiłam swoim zdjęcia, ładnie kwitną na zewnątrz.

Ładnie prezentuje się ogród, jak na przedwiośniu a nie zimą.

Haniu, mam nadzieję, że przypilnowałaś swoje ciemierniki...moje mnie czarują

Czuję bardziej przedwiośnie niż zimę
Agania 21:30, 04 lut 2018

Nallar napisał(a)

Widzisz jak się można pomylić?
Szkoda że Ola tak rzadko pokazuje swoje prace.

Chciałam zawołać zimie zegnaj, już mi się marzyła Marzanna a tu dupka za moim oknem robi się biało.

Bardzo się nie pomyliłam lubię rękodzieło i lubię poznawać osoby, które pokazują swoją pasję poprzez dzieła i swoją piękną naturę

Cieszę się, że dzięki Tobie mogłam poznać Olę

W styczniu za wcześnie na wiosnę, ale przedwiośnie już mamy