Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

paniprzyroda 21:12, 07 lut 2018

Najlepsze spóźnione imieninoweSuper prezencik. Chlebek na zakwasie..pychota, tylko na drożdżach umiem
Śniegu u mnie zero, roślinki bez pierzynki.
yolka 22:01, 07 lut 2018

Prezent ładny i praktyczny, na pizzę nie wolno mi nawet patrzeć, więc szybko ominęłam
Anda 22:06, 07 lut 2018

Bardzo fajny prezent
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Margarete 01:19, 10 lut 2018

Już miałem iść spać a ty tu takie smakowite dania pokazujesz jak nie piszę to świeży chlebek - głodna się zrobiłam.
Agata buziaki imieninowe zaległe

Jak tam śnieg u was ? Pewnie jest z tego co w TV widzę, u nas ani ani tylko mróz nocami a tak to wiosna.

Szalejesz na nartkach troszkę ? Pewnie tak
Ja w tym roku wróciłam do łyżew - koniec świata - babcia Gosia na łyżwach - to jest widok ale co mi tam ,- jeżdżę, ruszam się i to mi sprawia frajdę.
Pozdrawiam
Agania 17:27, 11 lut 2018

paniprzyroda napisał(a)
Najlepsze spóźnione imieninoweSuper prezencik. Chlebek na zakwasie..pychota, tylko na drożdżach umiem
Śniegu u mnie zero, roślinki bez pierzynki.

Dziękuję...chlebek nie do przejedzenia jak jest zakwas...zimę mam topniejącą

Agania 17:28, 11 lut 2018

yolka napisał(a)
Prezent ładny i praktyczny, na pizzę nie wolno mi nawet patrzeć, więc szybko ominęłam

Dobra pizza nie jest zła...od czasu do czasu
Sekatorek do kolekcji
Agania 17:30, 11 lut 2018

Anda napisał(a)
Bardzo fajny prezent

Prezent jak najbardziej potrzebny, tylko róże muszę dopkupić, bo bardzo mi ich brakuje
Agania 17:31, 11 lut 2018

kasiek napisał(a)
Ale prezencik - zna Cie Lesiu, zna

Zaszalał...oprócz sekatorka całkiem sporo kwiatków mi kupił
Agania 17:42, 11 lut 2018

Margarete napisał(a)
Już miałem iść spać a ty tu takie smakowite dania pokazujesz jak nie piszę to świeży chlebek - głodna się zrobiłam.
Agata buziaki imieninowe zaległe

Jak tam śnieg u was ? Pewnie jest z tego co w TV widzę, u nas ani ani tylko mróz nocami a tak to wiosna.

Szalejesz na nartkach troszkę ? Pewnie tak
Ja w tym roku wróciłam do łyżew - koniec świata - babcia Gosia na łyżwach - to jest widok ale co mi tam ,- jeżdżę, ruszam się i to mi sprawia frajdę.
Pozdrawiam

Małgoś zima ledwo trzyma jest trochę śniegu, dzisiaj było słoneczko, wyszłam nawet na taras, ale spadł na mnie śnieg z dachu i szybko uciekłam

Wystawiałam ciemierniki na zewnątrz
Nie byłam na szu, szu...kości mi się kruszą, stawy zastygają, mam problemy z kręgosłupem...sporty ekstremalne dają mi się teraz we znaki....fajnie, że czujesz te łyżwy

Zima

Agania 17:45, 11 lut 2018

To są ostatnie podrygi zimy