Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 20:58, 12 lut 2018

Sebek napisał(a)
Ale cudny wianek! Kojarzy mi się z pucharem lodów - smakowity i wywołujący uśmiech!

Mnie też się tak kojarzy z lodami owocowymi i waniliowymi

Agania 21:09, 12 lut 2018

Pszczelarnia napisał(a)
Mi zima jeszcze nie obrzydła - chciałabym jeszcze trochę śniegu. Jest go tak niewiele u nas na dole.

Bukiety barokowe to już nawet lato przywołują.

Taras z donicami i wytopionym śniegiem budzi ciepłe skojarzenia.

Ja za śniegiem, aż tak nie tęsknię, jutro może skomponuję jakiś sok z bukietem warzyw i owoców

W donicach rosną bukszpany i turzyce ID.

Mojej Bukieciarni jeszcze nie mówię stop
Agania 21:13, 12 lut 2018

violaskom napisał(a)
Cieszę się, że zajrzałaś do mnie. Oczywiście znam Twój ogród, to ten jeden z najładniejszych na ogrodowisku.
Przeglądałam go nieskończoną ilość razy. Dla wielu z nas początkujących jest inspiracją. Cudeńko!

Dziękuję Violu, każdy z nas ma na ogrodowisku wiele inspircji i nakręcamy się na nowe wyzwania
Agania 21:21, 12 lut 2018

Gardenarium napisał(a)
Tak myślałam, że kopiujesz Kasię, warto bo to zdolna kobieta jest

Kasia moją inspiracją i muzą została.... jak się uczyć to od najzdolniejszych
Czasem i ja jako laik w poczynaniach florystycznych podejmuję się wyzwań.

Czy to kopia chyba nie, nie da się podrobić żadnej kwiatowej kompozycji, bo wszystkie są unikalne i niepowtarzalne, każda jest inna i ma to coś czarujcego w sobie
Agania 21:24, 12 lut 2018

Piotr_ napisał(a)
Cudne wianuszki itp pięknie

Piotr dziękuję, że się spodobały
08:14, 13 lut 2018
Agatko macham ...ja jeszcze zimowa jestem ...o wiośnie pomyślę w marcu ...bo jeszcze nartowanie mam zaplanowane
Monia81 08:24, 13 lut 2018

Agatko stokrotki dorwałam w Casto... po 1,87 buziam u nas właśnie zaczyna prószyć śnieg...
Rumianka 21:24, 13 lut 2018

Warto było wpaść do Ciebie w odwiedzinki, tak kolorowo się zrobiło w sercu, bo ostatnimi czasy u mnie tylko czerń się przewija...
MariuszG 23:32, 13 lut 2018

Agato! Dziękuję za odwiedziny i za miłe słowa. Miło mi było sobie przypomnieć historię Twojego ogrodu . Cóż ja napiszę, pięknie masz. Zaczynając od wspaniałych widoków wokół, przez bujne nasadzenia, aż po wesołe pyszczki chartów . Ile to wszystko razem pracy wymaga...
Anabell 23:54, 13 lut 2018

Aganiu!
Wianek przecudny wyszedł, kolorystyka dobrana, takie lubię.
i bukiet do pary.

Mają mi wyciąć dwie brzózki przy ogrodzeniu i planuję upleść wianki ze świeżych gałązek, obawiam się czy sobie poradzę.