Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 21:46, 26 mar 2018

Aurelllia napisał(a)
Ślicznie krokusiki kwitna i widzę znajome rdzawe ozdoby

Takiej biżuterii nie można sobie odmówić...pozdrawiam autora Przemka i dziękuję za szybką dostawę
Dorota123 21:58, 26 mar 2018

Nie pamiętam, czy chwaliłam nowe mebelki. Bardzo mi się podobają, są całkowicie w moim guście. Czy mogłabyś napisać na pw gdzie je kupiłaś i ich cenę? Na razie nie mogę sobie takich kupić, ale może kiedyś. Trawnik sprawia wrażenie jakby już rósł, jest taki zielony. Wianek pasuje do nowych mebelków, ale mam wrażenie, że jak na wiosnę to on ma bardzo smutny kolorek. Takie jest moje spostrzeżenie i proszę nie obraź się o to, może to światło sprawia takie wrażenie. Kurcze teraz mam dylemat, czy powinnam to napisać czy nie. Siedzę i myślę, bo nie chciałabym Ci sprawić przykrości, ale czasem mam wrażenie że to forum to taki klub wzajemnej adoracji i nie zawsze ludziska piszą to co myślą.
.
.
.
.
.
.
Dalej myślę, a niech tam - zobaczymy czy się pogniewa.
Czy ktoś też tak uważa jak ja?
Agania 22:17, 26 mar 2018

kasiek napisał(a)
Świetne sowy A jak tam nartowanie - zaliczyłaś Kasprowy?

Kasiu w środę była jazda w Białce, wieczorkiem zakwaterowanie w góralskiej Chochowskiej chacie i czas relaksu.

Chochołowskie termy to obiekt w rozmachem z widokiem na Giewont.
W czwartek nie mogło być inaczej Kasprowy Wierch
Udzielił nam się klimat Zakopanego, powrót przez Kościelisko i znów powrót do SPA i historycznego Chochołowa.
W piątek znów relaks w saunarium pachnącym ziołami i uzdrowiskowe baseny w termach, nie wyjeżdżałabym
stamtąd nigdy...jestem jak małe dziecko lubię się pluskać w wodzie i relaksować zmęczone kości
Klimaty góralskie lubię najbardziej

Białka Tatrzańska

Chochołów tu mieszkaliśmy, cały domek należał do nas

Na Kasprowym

w kotle Gąsienicowym

Agania 22:27, 26 mar 2018

Panorama na Zakopane

W kotle Goryczkowym

Agania 22:36, 26 mar 2018

Klimat n krupówkach

AgataM 22:40, 26 mar 2018

Cudowny wypoczynek.... Teraz z nowymi siłami ruszysz do ogrodu
Agania 22:45, 26 mar 2018

Najfajniej było na termach

kąpiel w borowinie

Agania 22:54, 26 mar 2018

Dorota123 napisał(a)
Nie pamiętam, czy chwaliłam nowe mebelki. Bardzo mi się podobają, są całkowicie w moim guście. Czy mogłabyś napisać na pw gdzie je kupiłaś i ich cenę? Na razie nie mogę sobie takich kupić, ale może kiedyś. Trawnik sprawia wrażenie jakby już rósł, jest taki zielony. Wianek pasuje do nowych mebelków, ale mam wrażenie, że jak na wiosnę to on ma bardzo smutny kolorek. Takie jest moje spostrzeżenie i proszę nie obraź się o to, może to światło sprawia takie wrażenie. Kurcze teraz mam dylemat, czy powinnam to napisać czy nie. Siedzę i myślę, bo nie chciałabym Ci sprawić przykrości, ale czasem mam wrażenie że to forum to taki klub wzajemnej adoracji i nie zawsze ludziska piszą to co myślą.
.
.
.
.
.
.
Dalej myślę, a niech tam - zobaczymy czy się pogniewa.
Czy ktoś też tak uważa jak ja?

Dorotka niebieski wianek niech zostanie zimowy, wiosną będą królować na wiankach pastele lub dzikie kolory...ja się nie gniewam, bawię się w ogród
O mebelkach napiszę Ci na pw..jak chcesz?
Agania 22:57, 26 mar 2018

AgataM napisał(a)
Cudowny wypoczynek.... Teraz z nowymi siłami ruszysz do ogrodu

Działam już działam Agatko przycięłam już turzyce , wycięłam jałowca będę dosadzała różyczki
sylwia_slomc... 22:59, 26 mar 2018

Ale Wam dobrze