Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 22:08, 06 kwi 2018

Anda napisał(a)
Dopiero zobaczylam Twoje zamownienie rozane Wow I nawet w obornik juz sie zaopatrzylas. Jestes bardzo dobrze przygotowana

Dzisiaj udało mi się kupić ziemię do róż, będę mieszać tak czy siak, jeszcze mam dylemat jak będę je sadzić,
co do Satiny i Rody to nie mam wątpliwości, pójdą razem
Agania 22:18, 06 kwi 2018

Pszczelarnia napisał(a)
Czy różyczkę leczy się borowiną, czy odwrotnie - borowinowe powikłania to różyczka? .

To teraz będą lemoniady różane w Twoim ogrodzie?

Sowy bardzo, bardzo udane! Zadomowiły się na dobre.

Borowina z różyczką leczą mnię nawzajem

Taaak Ewuniu, teraz różane kąpiele mi w głowie w połączeniu z magnoliami, lawendą
miętą i rozmarynem, z polną łąką z nutą słodkich migdałów i wanilii

Tylko kwiaty zbierać

Sowy mają się bardzo dobrze
Pozdrawiam Ewa
Agania 22:43, 06 kwi 2018

Do tej róży
Auf die Freundschaft®
planuję dokupić roże Nostalgię
Agania 22:52, 06 kwi 2018

Róża kolejna...Walzertraum- jest wyzwaniem, kompletnie dla mnie nieznana nawet z ogrodowiska, może ktoś zna?

Agania 22:56, 06 kwi 2018

Kombinuję jak tu zamówione różyczki posadzić, myślę pisząc, inaczej nie mam na to czasu, codziennie praca, po pracy rehabilitacja kręgosłupa po całej linii...już tak od 4 tygodni, wieczorkiem aromaterapia w domu, myśli i wizja nasadzeń

anka_ 23:45, 06 kwi 2018

Ha, ha, ha... czy ta różyczka jest zaraźliwa? Bo nie wiem czy mam zacząć się bać.

Agatko mogłabyś mi pokazać swojego serba Pendulę?
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Agania 00:04, 07 kwi 2018

anka_ napisał(a)
Ha, ha, ha... czy ta różyczka jest zaraźliwa? Bo nie wiem czy mam zacząć się bać.

Agatko mogłabyś mi pokazać swojego serba Pendulę?

Masz się zacząć bać...w pozytywnie tego słowa znaczeniu...róże cudownie przyjmują
się na zupełnie świeżym słonecznym terenie...rosa rugosa
tą szczególnie...powinnaś pokochać
Fotki serbów zrobię jutro specjalnie dla Ciebie
Kindzia 08:27, 07 kwi 2018

Znalazłam Larissy. Pastellę mi diabeł ogonem przykrył...jak znajdę, wkleję Ci.

Agania 16:38, 07 kwi 2018

Przepiękne są Larrissy....ile Ty masz ich tam posadzonych?...już doczytałam
Dzisiaj karczowaliśmy stare jałowce i turzycę brzegową...koszmar do wycięcia.
Szykujemy miejsce pod róże, ciężko idzie, ale są postępy

Hortensje zrobione, nowe patyki już w konewkach...jesteśmy już mocnoo zmęczeni...teraz gotuję obiadek

Jutro pierwszą posadzę różę Jasminę
Anda 17:04, 07 kwi 2018

Agania napisał(a)
Do tej róży
Auf die Freundschaft®
planuję dokupić roże Nostalgię

Widze ze jestes bardzo podekscytowana nowymi rozami
Nie jestem pewna tego duetu. Chyba za bardzo beda sie ze soba zlewac... Znam tylko Nostalgie, AdF nie znam.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies