No właśnie cały czas podglądam tyle odmian że głowa mała Tylko że one sporo miejsca potrzebują a u mnie tego brak Chciałam działkę 25 arową zaorać i coś troszkę podziałać ale ten zbój traktorzysta mnie olał i nie zaorał Sama chyba zaorzę. Buziolki.
U mnie glina, wciąż szukam kompostu, wożę od mamy i z działek, próchnicy nigdy nie spotkałam w marketach i w oklolicznych szkókach, jest na prawdę ubogo, zdobywam, kupować ziemię za pieniążki muszę, komnpost mój własny będę mież za około 3 lata
On też już chyba nadaje się di dzielenia. Sama nie wiem którego lubię najbardziej. Kwanzo ma fajne wysokie, ale sztywne nogi, mocny pomarańczowy kolor z czerwono-koralowym rysunkiem. Ja liliowce zbieram już parę lat więc nie mam jakiś super piękności. Łukasz ma fantastyczne nowości. W tym roku mus też kupić. Wiesz Agatko ja mam nową i to chyba wielką miłość - jeżówki Już sama nie wiem, które bardziej kocham. Jeżówki długo kwitną i też maja piękne kwiaty, liliowce maja też zachwycające liście.
Jeżówka Aloha ( ta mnie wciąż zachwyca). Posadzę jej całe łany pod brzozą
Piękny cukiereczek , widziałam, za zamieszanie przepraszam, ale te chwile są takie wyjątkowe, że sama głupieję, jeszcze raz gratuluje wnuka Feliksa Aleksandrra
Szukam sposobu, źeby je podzielić, ale na razie to są zeszłoroczne sadzonki, moja bylinówka rośnie i siem rozrasta, trzyletnie jeżówki dopiero zacznę dzielić
Jak będę próbować
Spróbuję karpę , przeciąć na pół, doyspię kompostu, na tym podziale po 2 miesiącach planuję cięcie, uzyskam nową sadzonkę, albo pożegnam się z roślinką