Agania
12:04, 03 lut 2014

Aniu, staram się dobrze i rozsądnie wybierać rośliny do ogrodu, teraz już nie wariuję, doświadczenie nabywa się z czasem, u mnie jak i u Ciebie klony pięknie rosną, ich się trzymam, rosną mi w ogrodzie 2 buki, purpurowy Rohanii, i żółty Dawyck Gold' one mi zostały, nawet nie robię już oprysków na mszyce, bo nie w sposób samej wszystkiego dopilnować
Na eM też złego słowa nie powiem, pomaga jak ma ochotę, ale przeważnie on ma swoją obróbkę , przy oczkach, a sama widzisz jakie lilie są, eMuś dba
Remont, sama wiesz tutaj po trupach do celu, dzieci mnie wspierają, bo eM w końcu ustępuje i dojrzewa do remontu
- schody zamówione,
- balustrada zamówiona,
-progi wybrane zamówione,
-montaż, tutaj muszą się zgrać dwie ekipy,
- położenie tynków z trawertynu i malowanie, tutaj to ja malarz i tynkarz
eM będzie barwił
i oto jestem spokojna
Jeśli prace nie wymagają specjalistycznego sprzętu to działamy sami i bawimy się w zrób to sam
Cudowna, zima nam odpłynęła
czas wiosnę witać, u mnie w domu już żonkilki zakwitły
Alaska zdrowa dziękuję, ale teraz rudasek jest biedny, w walce z innym kocurem, prawie stracił zęba, tylko wet ........przyniesie mu ulgę, trzeba zapakować kocisko i jechać zęba usunąć

Na eM też złego słowa nie powiem, pomaga jak ma ochotę, ale przeważnie on ma swoją obróbkę , przy oczkach, a sama widzisz jakie lilie są, eMuś dba

Remont, sama wiesz tutaj po trupach do celu, dzieci mnie wspierają, bo eM w końcu ustępuje i dojrzewa do remontu

- schody zamówione,
- balustrada zamówiona,
-progi wybrane zamówione,
-montaż, tutaj muszą się zgrać dwie ekipy,
- położenie tynków z trawertynu i malowanie, tutaj to ja malarz i tynkarz

eM będzie barwił

Jeśli prace nie wymagają specjalistycznego sprzętu to działamy sami i bawimy się w zrób to sam

Cudowna, zima nam odpłynęła

Alaska zdrowa dziękuję, ale teraz rudasek jest biedny, w walce z innym kocurem, prawie stracił zęba, tylko wet ........przyniesie mu ulgę, trzeba zapakować kocisko i jechać zęba usunąć