Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

gusiarz 19:18, 01 lut 2014

Agacia buk wody nie lubi... ale na glince rosną koło pienińskiego... i zachwycam się nimi co roku
ewsyg 19:19, 01 lut 2014

Ja posadziła trzy buki u mnie w piachach i nie chciały rosnąć, chyba są wymagające
Agania 19:28, 01 lut 2014

JoannA napisał(a)
Agato, moje buki rosną na glinie.
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2895-ogrod-joanny-i-andrzeja-od-podstaw?page=209

Piękny Twój buk Joasiu mo je serce się raduje u mnie jest jeszcze inny problem wysoki poziom wód gruntowych, są miejsca, z którymi nawet byliny mają problem
Madzenka 19:35, 01 lut 2014

Ci się stało z Twoim bukiem?
Mam dwa buki (zwykły czerwony i szczepiony tricolor) sadzone jesienią 2012, przeżyły ubiegłoroczne ulewy w mojej glinie. Jedyny problem to ciągly atak mszyc, bez chemii nie dałyby rady. Nawet z chemią było cięzko, co tydzień pryskałam aż sie pozbyłam, walczyłam chyba z dwa miesiace.
Agania 19:36, 01 lut 2014

gusiarz napisał(a)
Agacia buk wody nie lubi... ale na glince rosną koło pienińskiego... i zachwycam się nimi co roku

Wiem już, że buki nie lubią mokro, ale żeby na glince rosły
ZbigniewG 19:39, 01 lut 2014

Agania napisał(a)
..tylko taka pamiątka po nim mi została z 2004 roku..

może to choroba lub przemarznięcie
ostatnio do Purple Fountain podchodziłem dwa razy bo pierwszy którego kupiłem wiosną z liśćmi po 2miesiacach zaczął schnąć , wymieniłem (udało się) a przy okazji kupiłem to i owo
to na zdjęciu ? u mnie też
Agania 19:39, 01 lut 2014

ewsyg napisał(a)
Ja posadziła trzy buki u mnie w piachach i nie chciały rosnąć, chyba są wymagające
widać to nieodgadniona zagadka, co jest z tymi bukami, skradły moje serce i będę je sadzić, bo żyję jak je widzę
JoannA 19:40, 01 lut 2014

Agatko, mam 3 buczki ale problem z identyfikacją. Zerkniesz?
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2895-ogrod-joanny-i-andrzeja-od-podstaw?page=46
Bogdzia 20:29, 01 lut 2014

Mam tego czerwonego buka i nigdy z nim żadnego kłopotu nie było aż sie dziwię ze z nimi kłopoty bywaja. Moj juz za duży sie robi , włazi na rh i to teraz moje zmartwienie.Pozdrówka.
an_tre 13:57, 02 lut 2014

Agania napisał(a)
Podpatruję buki rosnące w swoim naturalnym środowisku, będę starała się im stworzyć taką naturę jaką lubią i potrzebują, ale tego wymaga czas, więc będę musiała jeszcze sobie poczekać, a na teraz to sobie mogę popatrzeć razem w wami jak chcecie na................ naturę i pomarzyćo Bukach

lubię popatrzeć na naturę nawet na fotkach chociaż w realu dochodzi jeszcze wspaniały zapach lasu
pozdrawiam miłej niedzieli
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies