Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 16:09, 01 lut 2014

Kaskada jest u mnie i u Ciebie też będzienasza na razie stoi, trzeba nowy sprzęt kupić ale to wszystko kosztuje
ZbigniewG 16:20, 01 lut 2014

Agania napisał(a)
.. Buki, moje ulubione drzewa, ech ta glina jest przeszkodą ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma

Agata czyli mój piasek ma też zalety zdobyłem parę bukowych podkładek i lada moment będę próbował coś zaszczepić (w piwnicy)
coś to znaczy najstarszego Puerpurea Pendula bo z nowego Purple Fountain i dwóch kolumnowych to raczej nie będzie zrazów
Agania 16:55, 01 lut 2014

Kindzia napisał(a)

Na temat kasiorki w ogrodniczych...u mnie

Kindzia, dzięki, jak pozwolisz to skorzystam

buziole
Agania 16:57, 01 lut 2014

Urszulla napisał(a)
ten klon rzeczywiście fajny
a jakich będzie rozmiarów?

Ula duży będzie u mnie już jest, to jest drzewo urośnie na tyle na ile mu pozwolimy
Agania 17:02, 01 lut 2014

Kasik napisał(a)
Ja to tylko na razie pogadać mogę, bo u mnie lipa ze zdjęciami, ale jak się wyrobię i ponasadzam to też pokażę

Zdjęcia cudne, kociaczek przecudniasty.

Kasik, już macie pięknie i na pewno cieszysz się z waszego ogrodu, pomału, małymi kroczkami, jesteście młodzi pełni zapału i pomysłów, wszystko przed wami, czekają Pisarzowice, tam można się naładować i zainspirować

buziaki
Agania 17:05, 01 lut 2014

gierczusia napisał(a)
Rośliny o pstrokatych liściach to zdecydowanie moje ulubione ... Tylko czemu tego diabelnego pstrokatego barwinka już dwukrotnie m ślag trafił ??...

Buziam Aganiu

Ps.... A i tak najpiękniejszy pstrokaty jest ten Ryży

Barwinek ci nie rośnie nie uwierzę do Pisarzowic jedziemy, jak będziesz to Ci przywiozę jak tylko kcesz
Kasik 17:22, 01 lut 2014

Agania napisał(a)

Kasik, już macoe pięknie i na pewno cieszysz się z waszego ogrodu, pomału, małymi kroczkami, jesteście młodzi pełni zapału i pomysłów, wszystko przed wami, czekają Pisarzowice, tam można się naładować i zainspirować

buziaki

Kochana. Na początek wielkie dzięki za jesteście młodzi
A w Pisarzowicach to można samochód naładować, w przeciwieństwie do portfela. HA,HA,HA

Buziaki
Agania 17:24, 01 lut 2014

irena_milek napisał(a)

Ja też buczki lubię i u mnie mimo świetnej ziemi i warunków, też jakoś powoli idą jeden mam kolumnowy i 3 sztuki buka tricolor, co rok tak z 10 cm tylko rosną, może w końcu kiedyś ruszą!
Pozdrawiam

Kto by pomyślał Irenko, że buki tak pospolite drzewa u nas , tak mizernie nam przyrastaja w ogrodach, bo lasach rosną nadzwyczajnie, są majestatycznie wyniosłe i to podkreśla ich walory i przyciąga nasze oczy, jak ich nie kochać i podziwiać
Agania 17:28, 01 lut 2014

gierczusia napisał(a)
Ja też mam buka purpurea pendula i dziad rosnąć nie kce .. W sumie może to i dobrze biorąc pod uwagę moje areały .. Ale jakby tak ciutek podrósł to bym się baaaardzo cieszyła

To ja będę trzymać kciuki za twojego purpurea, żeby legutko, więcej przyrastał, ale tylko ino ino, co by nie ograniczał Twojej mikro przestrzeni w ogrodzie
Agania 17:30, 01 lut 2014

Pola napisał(a)
Pooglądałam zimowe krajobrazy też pięknie wygląda twój ogród pod puchową pierzynką, a u mnie teraz +17

Pola, roztopy znowu ruszyły, wolałabym ten mrozik jaki był, ale się jednak wszystko topi