Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Kasik 20:37, 17 lut 2014

Tak jak za kotkami nie przepadam, to te Twoje strasznie milusińskie.
Super zabawy i wypoczynku życzę. D
Bogdzia 21:33, 17 lut 2014

Miłego pobytu w Alpach i wielu wrazeń.
danuta_szwajcer 21:41, 17 lut 2014

Udanego urlopu i szczesliwych zjazdow Odpoczywaj
kasiek 21:54, 17 lut 2014

Agania napisał(a)

Nie wiem czemu tak bardzo się forsujesz, chyba sama tego nie robiłaś, takie przesadzania to maszynami się robi, może ty teraz tego nie odczuwasz, ale później możesz narzekać, czy na ciebie nie ma ogranicznika wariacie

Chodziło ci o karmnik ościsty?

mam ładnie porasta kamienie na skałkach będę miała dla Ciebie

Tak kochana jesteś!
Ja Ci trzmielinke przyniosę
Nie wiem czemu jestem taka uparta i głupia, moze dlatego że wiem że w domu mi nie pomoga a nie stać mnie co roku na ogrodnika
A znowu az takich korzeni nie miała - po prostu jeden ale bardzo długi.
Buziak do jutra
renatamama3 08:39, 19 lut 2014

Agatko,samych cudownych ,chwil ,wspaniałego wypoczynku Ci życze .pozdrawiam
Agania 22:32, 19 lut 2014

bartek_luberda napisał(a)
Udanego wyjazdu Póżno już ale pizzę skubnę

Bartek dziękuję i smacznego
Agania 22:34, 19 lut 2014

laurowisnia napisał(a)
W piękne góry się wybierasz Aganiu, znam je tylko w letniej odsłonie, ja raczej skubnęłabym jakiegoś makaronu.

Kocham góry i sporty zimowe, dlatego się wybieramy, kuchnia włoska jest naprawdę pyszna
Agania 22:42, 19 lut 2014

Ewuś będę się słuchała męża , ale dzieci z nami nie jadą, ale żeby on się mnie troszki słuchał, albo mnie pilnował, bo ja się bojam, że się zgubię

Gosiaczku, podrapkałam

AgnieszkoW, pomiziałam podróże nie lubię, ale będzie mi łatwiej dzięki Tobie ją przeżyć
Agania 22:56, 19 lut 2014

Iwoanaal dziękuję na pewno wypocznę, ale tlko na wyciągu, patrząc na te przepiękne góry

Kasik, dzięki, z pewnością będzie super zabawa nie tylko na śniegu

Bogdzia, z pewnością to będą kolejne wspaniałe chwile

Danusiu, wiesz mi, że to będą same szczęśliwe zjazdy, ale obiję sobie 4 litery na maxa, bo po pierwsze to ja na nowej desce, a po drugie to chcę coś więcej, no wiesz taką kulastą okrętkę zrobić.............no nie jedną

Renatamama3 dziękuję, zawsze co roku tam wracamy, tyle razy ile jeździmy już na snowboardach no - jeden rok na naukę, to są cudowne chwile i wypoczynek, na który czekamy cały rok, bo od marca żyjemy tylko ogrodem

Buziaki
Agania 23:00, 19 lut 2014

kasiek napisał(a)

Tak kochana jesteś!
Ja Ci trzmielinke przyniosę
Nie wiem czemu jestem taka uparta i głupia, moze dlatego że wiem że w domu mi nie pomoga a nie stać mnie co roku na ogrodnika
A znowu az takich korzeni nie miała - po prostu jeden ale bardzo długi.
Buziak do jutra

Kasiu, wybacz mi, ze zwłoką, karmnika na pewno dostaniesz, jak wrócę, ale ja już żyję wyjazdem, więc pranie, prasowanie, robienie zakupów, gotowanie nie tylko na wyjazd, ale i dla Tomka, bo zostaje w domu i zwierzyniec będzie mieć na głowie, a Alaska nie wyleczona dalej, wet codziennie i nie ma poprawy, dobrze ,że temperatura jej spada, je i pije, Tomasz będzie z nią jeździł, kontrolnie, dzisiaj dostała po raz pierwszy jakiś silny lek, padła po nim, przynajmniej śpi sobie teraz spokojnie, to dobra wróżba

Dziękuję za trzmielinkę