Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 23:17, 21 mar 2014

Marzena2007 napisał(a)
Kochana kolejne magnolie, cóż mi uczyniłaś??? Przecież ja dzisiaj w szkółce patrzyłam na kolejne magnolie.... Chora byłam... A Ty mnie dobiłaś......

Zrobię wątek fotorelacje w wekend i przekleję Twoje sadzenie magnoli. Pozowlisz?

Marzenko, ja mam kota na punkcie magnoloek, a ty masz cudowne ambrowce i też mnie dobiłaś

linkuj sobie, a ja mogię, u ciebie też jest dużo, dużo więcej cennych informacji
Agania 23:18, 21 mar 2014

ZbigniewG napisał(a)
Agata w temacie magnoliowym też się czymś pochwalę (troszkę na zapas) zaszczepiłem 10 zrazów magnolii żółtej NN na swoich starszych krzaczkach
niech choć jeden się przyjmie

a zrobiłeś relację, lecę do ciebie, może się czegoś od fachowca nauczę ja laik
Agania 23:23, 21 mar 2014

renatamama3 napisał(a)
Zazdroszczę ,tych Magnolek ,mam tylko jedną ,kiedyś będzie 2 miejsce ,jest ,ale to dopiero ,jak dzieciakom znudzi się grać w piłkę na trawniku ,chyba ,że nie wytrzymam czekania i dam tam gdzie mam miejsce na wiśnie pissardii .pozdrawiam i nie zazdroszczę kopania ,u mnie po warstwie ziemi mamy piach .pozdrawiam

Fajnie masz przy lesie jest lekka ziemia dzieci rosną tylko patrzeć, jak nie będziesz się mogła doczekać ich powrotu do domu
Agania 23:25, 21 mar 2014

Ivvvona napisał(a)
Super relacja Teraz nie mają wyjścia - muszą rosnąć i kwitnąć Pozdrawiam

Iwonko, mój eM, rozdziawił ryjoka, jak mu powiedziałam, że cały dzień sadziłam 3 magnolie

myślę tak samo jak Ty
Agania 23:29, 21 mar 2014

ewsyg napisał(a)
Ale będzie się działo jak te wszystkie magnolki urosną i zakwitną

I oto chodzi Ewuś..... ale za wcześnie na aplauzy, to są jak na to nie patrzyć, bardzo młode szczepy, mają zdrowe korzonki, odmiany mało znane, ja je po prostu na razie testuję

Agania 23:36, 21 mar 2014

GorAna napisał(a)
Ciekawa jestem jak te magnolki się spiszą w Twoim ogrodzie?...na zdjęciach piękne są
Pozdrawiam wiosennie

Nie etykiety sprawiły, że je kupiłam, dobra cena to jedno, zdrowa bryła korzeniowa to drugie i ciekawość tych odmian to trzecie, miałam tyle wątpliwości i mam dalej, ale sie nie mogę zatrzymać, bo mam miejsca na tyle i czuję, że mogą u mnie rosnąć z powodzeniem, żyje się raz .................normalnie jak w szkole doświadczenia to ja zapamięatałam tylko albo z chemii, albo z fizyki............. a nie biologi, tej nie znosiłam
Agania 23:42, 21 mar 2014

monteverde napisał(a)

Papu im dobre dałaś a rozczochrałaś trochę korzenie, czy wsadziłaś takie sztywne? pozdrówka

Aniu, korzonki nie wyjadły całej ziemi, były takie świeże, kruche, jakby je porównać, wyglądały jak świeże kiełki, szkoda byłoby takie szarpać, zostawiłam
Agania 23:45, 21 mar 2014

ewa004 napisał(a)
I ja czuję dzisiejsza robotę w krzyżu nieuchronnie ku pełnoletności się zbliżamy

Ewuś pewnie tak, ja sie odczulam winkiem od mamusi, możesz siem przysiąść..zapraszam kiedy leżak zobaczę w tym twoim prawdziwie romantycznym zakątku z cycem ciurkającym
Anita1978 07:12, 22 mar 2014

To ja się przesiadam....
Kindzia 07:23, 22 mar 2014

Melduję, że moja żółciutka magnolia jeszcze śpi, nic jej nie pęka.
Pozdrówka