Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

ewsyg 21:45, 21 mar 2014

Ale będzie się działo jak te wszystkie magnolki urosną i zakwitną
GorAna 22:30, 21 mar 2014

Ciekawa jestem jak te magnolki się spiszą w Twoim ogrodzie?...na zdjęciach piękne są
Pozdrawiam wiosennie
monteverde 23:04, 21 mar 2014

Agania napisał(a)
Nie ma to jak wspomnienia z tych czasów

Baś, etykietki poszły do szufladki

No no to ci zakupki super, a ja etykietki zostawiam, żeby podpisać na znaczniku, a potem zapomnę , etykieta się polamie od wiatru, a ja zaś nie znam nazwy odmiany, bo zapomnę ale dla mnie to nie ma nic z Prlem pozdrawiam Kindzianapisz na priv kto Ci je przysłał
Agania 23:04, 21 mar 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Aguś ale fajna relacja Ja kręgosłup przy myciu rąk nadwyrężyłam Muszę się na ćwiczenia wzmacniające mięśnie przykręgosłupowe zapisać Najpierw jednak rehabilitacja Całuski

Nie tak Małgoś, musiałaś wcześniej nadwyrężyć, polecam Pilates, ale dla ciebie za wcześnie za słaba jesteś, te ćwiczenia faktycznie wzmacniają mieśnie kręgosłupa z mieśniami głębokimi brzucha, odpowiadjącymi za kręgosłup, tak mi tłumaczyła instruktorka Pilatesu, żeby nie było, że się wymądrzam

buziak
Agania 23:06, 21 mar 2014

ewa004 napisał(a)
No i jak by ktoś nie umiał sadzić to po takiej instrukcji już umie

Czuję to sadzenie , oj czuję......zaraz do wyrka do jutra przejdzie
Agania 23:07, 21 mar 2014

Sebek napisał(a)
Magnolie na takim puchu to urosną migusiem Moje rosną na żwirze z piachem i też dają radę, więc co dopiero Twoje

Niech rosną Sebuś migusiem tak bym sobie życzyła
Agania 23:09, 21 mar 2014

iwonaal napisał(a)
Agatko super relacja

Jak mam aparat to focę zawsze...... gorzej z notatkami, mój kajet zaginął, bunt na okręcie wyczuwam
monteverde 23:11, 21 mar 2014

Agania napisał(a)

Ja też lubię przynajmniej będę mieć świadków na dowód, że wszystko dobrze zrobiłam, ale to dowód dla eM, bo on kasę wyłożył na moje hobby...............może uniknę psioczenia jak będą ładnie rosły

Tak wyglądają drzewka i ich bryły korzeniowe, są ukorzenione i zwarte, korzenie zdrowe, bryła korzeniowa dobrze trzyma i nic się nie sypie, ku mojej radości uważajcie na to co jest w doniczce, bo jak kupowałam m. Black Tulip internetowo za jedyne 300zł, to jak wyciągnęłam patyka z doniczki to się ziemia osypała i korzeni widać nie było, ale wszystko było na fotach i reklamacje mi uwzględnili

Papu im dobre dałaś a rozczochrałaś trochę korzenie, czy wsadziłaś takie sztywne? pozdrówka
Agania 23:11, 21 mar 2014

Luki napisał(a)
Patrząc na tą gline to tak sobie myśle, że moje piaski nie są takie złe
Najbardziej spodobało mi się jednak słówko 'wymerdać ziemie' trzeba dopisać do zwrotów ogrodowiskowych

To jeszcze jedno doczytałam dzisiaj................ golaska wrzosów......też mi się spodobało
ewa004 23:11, 21 mar 2014

I ja czuję dzisiejsza robotę w krzyżu nieuchronnie ku pełnoletności się zbliżamy