Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Pszczelarnia 13:35, 10 lip 2014

Agania napisał(a)

Świetne kolory. A 1. zdjęcie przecudne, bo i rzeczywistość musi być cudna w tym miejscu.
Aganiu, masz liliowce miniaturowe delikatne? Możesz coś polecić? A pająki są zawsze wysokie?
ZbigniewG 20:20, 10 lip 2014

Agania napisał(a)
Krajobraz w deszczu ...
a u mnie pustynia, z trawnika nawet siano nie zostało bo wiatr wywiał, sąsiad podlewał ale ma to samo
ewsyg 21:19, 10 lip 2014

Agania napisał(a)
Reszta dzisiejszych deszczowych liliowców

Czy to są te ostatnio zakupione ?
gierczusia 13:04, 11 lip 2014

U Ciebie nawet w deszczu pięknie ... Na Liliowce szczęka mi opadła , takie śliczne..tym bardziej ,że ja fanka różowego jestem ... Jak zobaczyłam pochyl w przedogrodzie , to dopiero sobie zdałam sprawę ,że masz tam nieeezłe góreczki

Ściskam
Agania 21:32, 11 lip 2014

Bogdzia napisał(a)
Trochę deszcz roślin połozył ale i tak pięknie wyglądaja na zdjeciach . Pozdrawiam.

Deszcz nie ustępuje Bogdziu, bojam sie o korzenie, bo jak korzenie zgniją to góra marnieje, u nas od niedzieli mam być już po opadach,na razie mam taki deszczowy krajobraz

Agania 21:36, 11 lip 2014

Gabriela napisał(a)
Tak patrzę na Twoje zdjęcia i widzę że też masz niezłą górkę. Lecą z niej dzisiaj te hektolitry wody i nie mają zamiaru przestać, najgorsze że rośliny się kładą, cieżkie od wody. Tylko liliowce to wytrzymują, Twoje bardzo piękne.

Liliowce mi wszystko wynagradzają, nie wszystkie ale niektóre dużo

Agania 21:42, 11 lip 2014

Urszulla napisał(a)

A ten liliowiec ma schronienie przed deszczemha,ha
pooglądałam ładne zakątki a przedogródek wygląda pysznie po zmianach,
u mnie trawy te małe szybko rosną ale te duże potrzebują chyba ze 2 sezonów -na razie jakieś takie połowiczne a powinny mieć już przynajmniej metr wysokości.
Pozdrawiam Cię słoneczko wyszło

Słoneczko było, przez momencik, znowu leje...ja dzisiaj zdążyłam posadzić moje wysiane stipy, ale fotki dam juro...zakątki przegladnięte, usunęłam ślimaki...tylko te, które dojrzałam

malgorzata_s... 21:44, 11 lip 2014

Aguś cudownie u ciebie Szkoda że leje i leje bo jak się ogrodem nacieszyć jak błoto wszędzieBuziaczki
Agania 21:49, 11 lip 2014

Pszczelarnia napisał(a)

Świetne kolory. A 1. zdjęcie przecudne, bo i rzeczywistość musi być cudna w tym miejscu.
Aganiu, masz liliowce miniaturowe delikatne? Możesz coś polecić? A pająki są zawsze wysokie?

Ewuś nazw nie znam, link do szkółki u Ciebie...pająki raczej rosną wysoko, ja mam jednego ma może z metr...wczoraj nie zrobiłam foty, dzisiaj miał tylko dwa kwiaty, może jutro wyśle jego dzieci na zwiady

a teraz portrety

baraga1904 21:49, 11 lip 2014

...też miałam nerwa na ten dzisiejszy deszcz...sadziłam róże na raty
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies