Zachwycają mnie te pełne liliowce, choć lubię chyba wszystkie, to mimo to nastawiam się na większą ilość pachnących lilii w tym roku
u mnie na stronie 2076 zobaczysz ten kolor pysznogłówki, czy się Tobie podoba.....jak myślisz, czy one są w stanie same się wysiać?
pozdrawiam Agatko
Ja też cały czas dosadzałabym kwiaty, u Ciebie susza, u mnie już po ulewach mam nadzieję, walkę ze ślimakami chyba przegrałam, więc będę dalej dosadzać kwiatki, czy mój eM to zrozumie, że muszę
Fioletowa monarda jest piękna, nie czekajmy na nasionka, szkoda innych roślin, mączniak ja uwielbia i atakuje co lato, po przekwitnięciu lepiej ją ścinać, rozłogowo sobie poradzi...wysyłkę przesuńmy, niech przekwitnie
Siedze sobie na tarasiku, słyszę ptaszki, żabki i świerszcze, to są fantastyczne dźwięki
Zobaczyłam horti u Ciebie, moje bukietowe ciężko startują z kwitnieniem, Bobo zaczyna
i dereń świdwa u mnie
Twój już wielki! czy on gubi liście? jeśli tak...szkoda
U mnie w tym roku naprawdę wyjątkowe są hortensje, wszystkie bez wyjątku, zima łagodna im posłużyła
Agatko, fajnie mieć basen w zacisznym miejscu wśród roślinności.
A Ty szalejesz ogrodowo, zwinka nawet Ci pozuje
Bobo chyba jak limka tylko mniejszych rozmiarów,a kwiatostan imponujących rozmiarów. u mnie horti mają różnej wielkości kwiaty, te w pełnym słońcu dużo małych a te pod drzewami mniej większych