Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Luki 10:41, 07 gru 2014

Coś niesamowitego... tyle tylko z siebie potrafię wykrztusić po zobaczeniu tych zdjęć
anka_ 13:39, 07 gru 2014

Agania napisał(a)
Przecież ty masz już wszystko przemyślane i po ustawiane i plan konkretny i wykop i już oczko umiejscowione

No... niby tak, ale plany to zawsze można zmienić.
A tak całkiem poważnie- U mnie robienie na żywioł przyniosło tylko straty i frustrację. Teraz nauczyłam się ogrodniczej pokory i cierpliwości, wiem że lepiej zaczekać czy poprawić na początkowym etapie.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Agania 15:28, 07 gru 2014

Mariusz napisał(a)

Planujcie, planujcie dziewczyny, ja też pragnę wiedzieć kiedy i proponuję dłuższy pobyt w arboretum. Tak na spokojnie, dyskusyjnie ogarnąć z sadami i z fortami 5-6 godzin spaceru. Postaram się wrzucić zimą jakąś rzetelną relację z tego miejsca, za dużo piszę o wodzie i rozmyłem obraz, aby sad nam nie umkną i kilkanaście pomników przyrody bynajmniej, o cedrzyńcu i temu podobnych też wspomnę.
Mój ogród jeszcze nie jest wart uwagi (zaznaczam od razu), ale chętnie skorzystam z podpowiedzi co i jak dalej , wodne to profesjonalizm, ale projektowanie niestety mi się rozmywa - zapraszam na poczęstunek.
Modrzewi mam 6, z tego trzy straci życie.

Agania masz niesamowite widoki, piękne położenie ogrodu
Pozdrawiam

Plany są, zachęcasz bardzo, ale ja jestem uzależniona od organizatora wyprawy i nie wiem czy nam się uda być dłużej
elzbieta_g 16:02, 07 gru 2014

cudnie szron ozdobił ogródtakie zdjęcia można oglądać bez końca
pozdrawiam
zawitka 16:10, 07 gru 2014

Aga dzieś pisałam u Ciebie i ni ma ha ha Cudownie złapałaś w szronie swój ogród zakochałam się w tych fotkach Jak mi będzie żle to lecę do Ciebie oglądać Buziole
kasiek 16:18, 07 gru 2014

Nie wiem czy piękniejsze są sosny trawy czy wrzosy otulone ta szadzią....
Piękne fotki do wizytówki - musisz przecież zimę uzupełnić
Pozdrawiam
kasiek 16:23, 07 gru 2014

Agania napisał(a)

Plany są, zachęcasz bardzo, ale ja jestem uzależniona od organizatora wyprawy i nie wiem czy nam się uda być dłużej

No a organizator jest uzależniony od męża i tez nie wie na razie jak sie dalej ten wyjazd rozwinie
Na razie pewność mozna mieć co do ogrodu Małej - bo to mam obiecane i błogosławieństwo połowicy - a co ro reszty wycieczki - no musze się jeszcze spooooro napracować by dostać pozwolenie na dalszą podróż , dobrze że jeszzce zima przed nami, może się uda
Swoją drogą mnie tez marzą się podróże po ogrodach, ale życie nie zawsze sprzyja wypadom - zwłaszcza w tak uzależnionej ode mnie rodzinie
Tak to jest w realu - jestem mocną osoba ale w domu mocniejszy nade mną
Agania 17:34, 07 gru 2014

kasiek napisał(a)

No a organizator jest uzależniony od męża i tez nie wie na razie jak sie dalej ten wyjazd rozwinie
Na razie pewność mozna mieć co do ogrodu Małej - bo to mam obiecane i błogosławieństwo połowicy - a co ro reszty wycieczki - no musze się jeszcze spooooro napracować by dostać pozwolenie na dalszą podróż , dobrze że jeszzce zima przed nami, może się uda
Swoją drogą mnie tez marzą się podróże po ogrodach, ale życie nie zawsze sprzyja wypadom - zwłaszcza w tak uzależnionej ode mnie rodzinie
Tak to jest w realu - jestem mocną osoba ale w domu mocniejszy nade mną

Rodzina jest najważniejsza Kasiu, dla mnie też, córa wychodzi za mąż w przyszłym roku i to jest dla mnie najwyższym piorytetem, ale rok ma 12 miesięcy, a podróże po ogrodach dopiero zaczynam, jeśli nam się nie uda dalej to ja Cię zaproszę w innym terminie, bo Bolestraszyce, to już mi się nawet śnią...tylko, żeby Cię eM puścił

buziak
Agania 17:35, 07 gru 2014

kasiek napisał(a)
Nie wiem czy piękniejsze są sosny trawy czy wrzosy otulone ta szadzią....
Piękne fotki do wizytówki - musisz przecież zimę uzupełnić
Pozdrawiam

Wiesz, że nie wpadłam na to, dzięki, za podpowiedź
Agania 17:43, 07 gru 2014

zawitka napisał(a)
Aga dzieś pisałam u Ciebie i ni ma ha ha Cudownie złapałaś w szronie swój ogród zakochałam się w tych fotkach Jak mi będzie żle to lecę do Ciebie oglądać Buziole

Tak to z netem bywa, jest i nagle z nienacka znika

Cieszę się, że dobrze się u mnie czujesz