Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Kasya 12:25, 14 paź 2015

Agania napisał(a)
.

Długoterminowe prognozy pogody zapowiadają umiarkowane opady śniegu, niewielkie mrozy i lekką zimę, życzę Wam wszystkim zimy łaskawej dla Waszych ogrodów, a na królową śniegu to sobie jeszcze poczekajmy, niech nasze ogrody same się na nią przygotują

Oj tak. Tak długo było ciepło ze właściwie jesień sie na dobre nie zaczęła a juz zima sie odezwała
Na wiosnę pewnie dopiero ocenie czy i jakie straty mam po takich nagłych mrozach
I tez chce takiej zimy jak ostatnio ałe dopiero od 23 grudnia
Aganiu, twój ogród jest taki śliczny ze straty szybko sie zabliznią i znikną
lojalna_ 16:12, 14 paź 2015

Pozdrawiam i mam nadzieje, ze sloneczko jeszcze rosliny ogrzeje )))
laurowisnia 14:31, 15 paź 2015

Dziś deszczyk, niech podlewa, a jutro czekamy na słońce.
Poszukam więc jeszcze Larissy.
Pytałaś kiedyś o nasiona trawki, zebrałam je, ale coś mi się jej nasiona nie widzą, mam wrażenie, że szybciej uschły niż dojrzały, one były tyle co kupione. Myślę, że prędzej będzie co podzielić na wiosnę.
Agania 19:48, 15 paź 2015

lojalna_ napisał(a)
Pozdrawiam i mam nadzieje, ze sloneczko jeszcze rosliny ogrzeje )))

Dziękuję Jolu, niech deszcz poleje i słońce nam zaświeci
Agania 19:54, 15 paź 2015

laurowisnia napisał(a)
Dziś deszczyk, niech podlewa, a jutro czekamy na słońce.
Poszukam więc jeszcze Larissy.
Pytałaś kiedyś o nasiona trawki, zebrałam je, ale coś mi się jej nasiona nie widzą, mam wrażenie, że szybciej uschły niż dojrzały, one były tyle co kupione. Myślę, że prędzej będzie co podzielić na wiosnę.

Jest więcej takich pączkowych wrzosów w kolorze purpury, jak zobaczysz takie bez nazwy odmiany i jak pączkowe, i ma kolor, który Ci odpowiada, to warto kupić, bo kolor się nie zmieni
Wiesz jak widzę trawki, to oczy mi się do nich śmieją, dziękuję, że pamiętałaś
Pozdrawiam Agatko
18:14, 17 paź 2015
czytam u ludzi że chryzantemy masz nówki

pokaż ...bo u mnie nadal malinowe pelargonie szaleją i przeniesiona do donicy dalia ..no troche straszy ....bo sie wyłożyła.

na tarasie mam w donicach jeszcze białe surfinie i fuksję ..dobrze sobie radzą
Agania 18:28, 17 paź 2015

Justyna, chryzantemy jeszcze nie wsadzone, byłam od rana na badaniach, wróciliśmy w południe, po obiedzie była akcja reanimacja drzew po ataku zimy, ale to już było w deszczu, nawet orła wywinęłam, i jak lunęło deszczem z nieba, to już uciekliśmy do domu, jutro posadzę i może wstawię fotki jak zdążę popstrykać
kasiek 19:02, 17 paź 2015

Tak dzis chyba nieźle lało - ja dopiero z Tarnowa wróciłam... Jutro ma byc ładnie to podziałamy
Agania 19:18, 17 paź 2015

kasiek napisał(a)
Tak dzis chyba nieźle lało - ja dopiero z Tarnowa wróciłam... Jutro ma byc ładnie to podziałamy

Ha, ha i już nie pada, tak bardzo chciałabym chociaż trochę bez deszczu, ale że słoneczkiem niedzielę, bo podziałać mam z czym...ale żeby potem znowu popadało
Lecę do Ciebie na świeżą porcję zdjęć
WilczaGora 22:20, 17 paź 2015

Agania napisał(a)

Dziękuję Jolu, niech deszcz poleje i słońce nam zaświeci
u mnie leje od kilku dni...cieszę się, ale czekam też na choć kilka pomyków słońca macham z Wilczej