Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 22:59, 23 paź 2015

anka_ napisał(a)

Jak zarażasz klonomanią to musisz się liczyć z konsekwencjami.

A czy ty Aniu masz już strzępiastokorego?
Juzia 23:04, 23 paź 2015

Agania napisał(a)

Twarde negocjacje się zaczynają, czy wiśnia ma go zastąpić?

Jak klon przeżyje, to będzie na froncie...na takiej małej rabacie.
Jak nie przeżyje...to wiadomo

A wiśnia ma być w ogrodzie. Po jednej stronie mam buka Dawyck Purple, a po drugiej ma być właśnie wisienka.
Dwa bordowe drzewa mi wystarczą chyba
EPODLAS 23:07, 23 paź 2015

Agato obejrzałam ostatnie foty. Zobaczyłam, ze masz karaganę syberyjską. Mam taka samą, i prawie tak samo ukształtowaną. Żelazna roślina.
Jeżeli chodzi o moje fotki z nad morza to zapraszam na mój fbhttps://www.facebook.com/bozena.lewandowskapodlasin
Ostatnio tez zamieściłam moje jesienne fotki. Zapraszam do mojego wątku i na fb.
Agania 23:18, 23 paź 2015

Juzia napisał(a)

Jak klon przeżyje, to będzie na froncie...na takiej małej rabacie.
Jak nie przeżyje...to wiadomo

A wiśnia ma być w ogrodzie. Po jednej stronie mam buka Dawyck Purple, a po drugiej ma być właśnie wisienka.
Dwa bordowe drzewa mi wystarczą chyba

Trzymam kciuki za klona
Za wisieńką będę kibicować jak ją zobaczę... buka to sobie muszę wylukać u Ciebie
Agania 23:21, 23 paź 2015

EPODLAS napisał(a)
Agato obejrzałam ostatnie foty. Zobaczyłam, ze masz karaganę syberyjską. Mam taka samą, i prawie tak samo ukształtowaną. Żelazna roślina.
Jeżeli chodzi o moje fotki z nad morza to zapraszam na mój fbhttps://www.facebook.com/bozena.lewandowskapodlasin
Ostatnio tez zamieściłam moje jesienne fotki. Zapraszam do mojego wątku i na fb.

Czas na fb, byłam, ale mnie wymiotło, więc się zraziłam
Juzia 23:21, 23 paź 2015

Agania napisał(a)

Trzymam kciuki za klona
Za wisieńką będę kibicować jak ją zobaczę... buka to sobie muszę wylukać u Ciebie

Buka to z lupą byś musiała szukać, bo on metr ma. Albo i nawet nie
Uczę się cierpliwości

anka_ 08:36, 24 paź 2015

Agania napisał(a)

A czy ty Aniu masz już strzępiastokorego?

Tego akurat mam. To jeden z moich czterech klonów. Mam jeszcze jesionolistnego Auratum, tatarskiego odm. ginnala i czerwonego Brandywine. Znaczy tego ostatniego to chyba miałam, zapomniałam o bidulku w tą suszę.

Strzępastokory niestety nie miał okazji w tym roku się wybarwić, duże mrozy jakie u nas były zważyły wszystkie liście.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Agania 13:53, 24 paź 2015

anka_ napisał(a)

Tego akurat mam. To jeden z moich czterech klonów. Mam jeszcze jesionolistnego Auratum, tatarskiego odm. ginnala i czerwonego Brandywine. Znaczy tego ostatniego to chyba miałam, zapomniałam o bidulku w tą suszę.

Strzępastokory niestety nie miał okazji w tym roku się wybarwić, duże mrozy jakie u nas były zważyły wszystkie liście.

Aniu wszystkie chciałabym zobaczyć
Agania 14:01, 24 paź 2015

Przyznam się Wam, że szykowałam się dzisiaj na focenie, ale baterii nie naładowałam, taka ze mnie już gapa, a akurat zrobiło się słonecznie

Znając siebie baterie już się ładują, a to co zdążyłam uwiecznić, to wrzucam...oczywiście jesienne kolory klonów

Na początek oczywiście Horstman, któego nie spuszczam z oczu..leczony po złamaniu kończyny i brzoza Doorenbos, moje kultowe

Agania 14:03, 24 paź 2015