Nie hosty tylko kordyliny . Ja pytałam Sebka o ich cenę właśnie i chyba 30 zł jego odpowiedź tyczyła się kordylin. Hosty chyba w granicach 10 zł będą w zależności od wielkości.
Hosty już w ziemi, bo to nie w donicach ale kłącza z torebek. Lecz powoli już rosną i niektóre po trzy liście już mają. Na razie zdjęcia nie mam, ale będę miał dwa Was więcej czasu od jutra, bo mam wolne cały tydzień dzięki maturom
Sebek, Twój ogród jest chyba z gumy Tyle roślin kupujesz, gdzie to wszystko sadzisz, masz jeszcze miejsce ? Zakupy oczywiście bardzo ciekawe Też lubię hosty, bardzo niekłopotliwe byliny i pięknie wyglądają
Sebek fajne zakupy. Ja wczoraj na hosty wpadłam w "Biedronce" W doniczkach po 5.99 (Uwielbiam to 99, nie można napisać 6) Miały kilka listeczków.Kupiłam jedną i wsadziłam na rabatę. Też rozrasta mi się hostowisko. W szkółce kupowałam po 7 zł takie, które przezimowały i teraz odbijają.
Z gumy to on nie jest, ale wiele roślin wędruje do donic, a resztę daję pomiędzy iglaki i krzewy, ostróżek jeszcze nie posadziłem, a lubią półcień?, bo mam je zamiar dać na takie stanowisko
Na razie w sumie rośliny są małe, lecz jak się rozrosną i będą się wzajemnie zakrywać to już będzie problem Na razie kupuję dużo różnych roślin, ale już w stonowanej kolorystyce jak widzicie